Целта ми е да бъда добър човек и да...

"В Русия, ако хората имат малки неща, те са щастливи,...

Виц на деня: Студенти от четвърти...

Студенти от четвърти курс на изпит. Доцентът е отчаян:...

Снуп Дог ще освети Париж 2024 г. като Олимпийски факелоносец

отпечатай новината

25.07.2024 11:19 | Видян 373 пъти

Снуп Дог ще освети Париж 2024 г. като Олимпийски факелоносец

Снуп Дог е подготвен да пренесе олимпийския огън на последния му етап през Париж, добавяйки нотка прохлада на Западното крайбрежие към Града на светлината.

Легендарният рапър, известен с хитове като „Gin and Juice“ и „Drop It Like It’s Hot“, ще се присъедини към редиците на факлоносците, докато пламъкът си проправя път към церемонията по откриването на Олимпийските игри в Париж през 2024 г.

52-годишният мъж, чието истинско име е Калвин Кордозар Броудъс младши, публикува снимка в социалните медии във вторник (23 юли), на която стои пред кметството Hotel de Ville заедно с надписа: „Готови ли сте? Олимпиадата в Париж 2024 г. ya digggg“, със златен медал и емотикони с боксови ръкавици.

Той добави: „Ти трябва да го направиш!! ще гледаш ли?? #FollowTheDogg #ParisOlympics.“

Снуп ще носи факела по улиците на Сен Дени, северното предградие на Париж, където се помещава олимпийският стадион Стад дьо Франс, както беше потвърдено от кмета на града Матю Анотин.

Това идва, след като звездата на BTS Джин също служи като носител на олимпийски огън като представител на Южна Корея в неделя (14 юли), което също беше Денят на Бастилията.

Последните роли на Doggfather като носител на олимпийски огън и гост-кореспондент добавят към вече впечатляващия му списък от странични мисии, които са го накарали да участва във всичко - от готварски предавания с Марта Стюарт до коментари за собствения му сериал за дивата природа, Planet Snoop.

Тъй като беше кореспондент на NBC за Олимпиадата през 2024 г., Снуп каза: „Израснах, гледайки Олимпиадата и съм развълнуван да видя невероятните спортисти да представят своята A-игра в Париж“, каза той в изявление по онова време. „Това е празник на уменията, отдадеността и стремежа към величие.“

„Ще имаме невероятни състезания и, разбира се, ще внеса стила на Snoop в микса. Това ще бъде най-епичната олимпиада някога, така че следете."

И изглежда, че той приема сериозно ролята си на престижен олимпийски гост-кореспондент. През юни той участва в пробното бягане на 200 метра в Орегон през уикенда.

Разтърсвайки фланелка на отбора на САЩ в чест на покойния Коби Брайънт, за да отиде с панталоните си с мотиви на американското знаме, Doggfather завърза ритниците си Nike за надпреварата срещу Ато Болдън и Уолъс Спиърмън. За съжаление състезанието на Snoop в крайна сметка го остави в прахта, тъй като той завърши състезанието на далечно трето място с време от 34,44 секунди.

За сравнение, олимпийският златен медалист от 2020 г. отбеляза 19,62 секунди.

„34,44 за 52-годишен? Не е зле - каза той, пляскайки одобрително, когато видя времето си.

Олимпийските игри през 2024 г. започват от петък, 26 юли и продължават до неделя, 11 август.

Източник: yahoo.com

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !