Да подкрепим плувеца Цанко Цанков с...

"Благодаря на всички българи, които ме подкрепиха на...

Игри на волята е хитът на есенния тв...

След като завладя телевизионния ефир, мащабният риалити...

Тези надарени атлети превзеха Олимпийските игри

отпечатай новината

06.08.2024 10:31 | Видян 645 пъти

Тези надарени атлети превзеха Олимпийските игри

Десетки милиони хора се настроиха за Олимпиадата през 2024 г. в Париж, за да гледат как най-добрите спортисти в света се борят за златото.

Зрителите също бяха очаровани от някои от генетично благословените спортисти, красящи техните екрани.

Редица състезатели стават вирусни в социалните медии, като някои спортни фенове не могат да се наситят на добрия им външен вид.

Парагвайската плувкиня Луана Алонсо запали интернет тази седмица, когато обяви, че се оттегля на 20-годишна възраст. Тя бе и изгонена от олимпийското село по обвнинения в това, че спала другаде извън селото и заради непристойното й поведение.

Луана Алонсо, която не успя да се класира на полуфиналите на 500 метра бътерфлай, пък на свой ред заяви, че се отказва от спорта и ще се отдаде на кариера като модел.

Но докато оставя света на олимпийското плуване зад гърба си, Алонсо - която е студентка в Тексаския университет - със сигурност ще има блестяща кариера пред себе си в светлината на прожекторите.

С нейната бомбена руса коса и изваяна физика, Sports Illustrated вече я посочиха като потенциалната „следващата Ливи Дън“.

Дън, разбира се, е сензацията в колежа по гимнастика, която спечели милиони долари благодарение на доходоносни споразумения за одобрение и огромен брой последователи в социалните медии.

Докато Алонсо все още има да извърви дълъг път, преди да подражава на успеха на Дън, тя вече е събрала повече от 380 000 последователи в Instagram.

Феновете наводниха страницата на олимпийката с бликащи коментари, което я накара да деактивира коментарите на страницата си, за да спре атаката.

Друга зашеметяваща звезда, която запали интернет, е германската звезда по лека атлетика Алика Шмид, която е наречена „най-сексапилната спортистка в света“.

25-годишната жена получи титлата „най-сексапилният спортист в света“ от австралийско списание и оттогава тя се задържа.

Алика често става вирусна онлайн, събирайки повече от два милиона последователи в TikTok и пет милиона в Instagram.

Публикациите й в социалните медии са пълни със стотици коментари, като спортните фенове възхваляват спортните й умения и тези, които просто са там, за да се възхищават на красотата й.

Въпреки че Алика е благодарна, че нейните последователи в социалните медии са й дали страхотни възможности за спонсорство, тя е категорична, че спортът е неин основен приоритет.

„Обучението, разбира се, е основният фокус и всички останали неща стоят зад това“, каза тя пред Olympics.com през 2022 г.

„Но също така обичам да правя някои модели на работа или да вземам хората със себе си в социалните медии. Това е голямо мое хоби и обичам да го правя. Но основният акцент е спортът.

Не само дамите трупат харесвания и последователи, а редица спортисти мъже също станаха вирусни по време на Олимпийските игри в Париж.

Снимки на френския гмуркач Жул Буйе бяха из цял X, а феновете се възхищаваха на впечатляващата физика на 22-годишното момче.

„Олимпийските униформи на много страни бяха критикувани за лош дизайн. Честно да кажем, че французите са направили правилното облекло за водни спортове“, публикува един.

Друг избухна: „Той можеше да ми направи всичко и аз пак бих го боготворил като бог“.

Той вече е спечелил 150 000 последователи в Instagram и в момента е подписан с Ford Models във Франция.

Популярен е и холандският плувец Арно Каминга, който смая социалните медии със странните мрежести бански гащета на страната си.

В някои изображения банските костюми създават оптична илюзия, която разкрива повече, отколкото Арно може да е очаквал.

„Ето защо Олимпийските игри ме накараха да СЕДНА“, един фен публикува на X.

Друг написа: „Тези шорти прозрачни ли са или нещо подобно? LOL.'

Колумбийският гмуркач Даниел Рестрепо също стана вирусен в Instagram благодарение на снимка, на която къпе чифт Speedo.

Въпреки че Даниел има малко последователи от само 43 000, изображението събра 187 000 харесвания и 600 коментара.

„Вече знам кого подкрепям“, коментира един фен, докато друг написа „Вече имаш фен“.

Едни от най-популярните изображения, излезли от Олимпиадата в Париж, идват от Стив Томасин от САЩ и Родриго Исгро от Аржентина.

След мача си по ръгби 7 двамата играчи си размениха гащета на терена пред очите на милиони зрители.

Докато този ход имаше за цел да покаже приятелство между двойката, жадните фенове в социалните медии не можаха да устоят да го превърнат в нещо повече.

„Благословете Олимпиадата! Тези спортисти знаеха точно как да привлекат вниманието на света по ръгби, което заслужава“, един фен публикува в X.

Друг се шегува: „Това е моят любовен език!“

Източник: Daily Mail

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !