Наплатанова измества Момчилова в СЕМ?

Габриела Наплатанова е най-вероятният нов шеф на СЕМ....

Лили на 85(88)

Слух, че Лили Иванова става на 90 на 24 април обикаля...

Сладки сънища за Албена

отпечатай новината

08.02.2008 14:58 | Видян 3068 пъти | Гласували 2

Сладки сънища за Албена

Сладки сънища ще сънува талантливата изпълнителка на „Диапазон Рекърдс” – Албена в красивата спалня, с която обзаведе жилището си.

След като съвсем наскоро се сдоби с нови силиконови прелести, гласовитата певица реши да обнови и мебелите в дома си. „От няколко месеца правим основен ремонт на жилището си и ето, че вече се стигна до обзавеждането. Този момент е много по-приятен от самото ремонтиране. Избрахме спалня, която е едновременно красива, много удобна и практична. Заложили сме на класическите черно и бяло. Първоначално мислех да изберем обзавеждане в старинен стил, но после се отказах. Тежките мебели вече не са на мода” – сподели Албена. „Отдавна разглеждах каталозите за бутикови мебели и си харесах точно този модел. Преди няколко месеца направихме поръчката и сега очакваме да получим обзавеждането и да го монтират. Много се надявам това да се случи до една седмица” – продължи певицата.
Дано наистина новата спалня бъде монтирана по-скоро, защото не се знае какви ли интересни неща има да се случват върху нея.

В момента Албена се труди на няколко фронта. Освен ремонта и обзавеждането за дома й, тя се грижи и за реализациятя на нови парчета, които да бъдат включени в дебютния й албум.

автор: СЛАВА

Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !