Да подкрепим плувеца Цанко Цанков с...

"Благодаря на всички българи, които ме подкрепиха на...

Игри на волята е хитът на есенния тв...

След като завладя телевизионния ефир, мащабният риалити...

Йорданка Христова преустанови участията си и се отдаде на писането

отпечатай новината

12.09.2024 10:48 | Видян 296 пъти

Йорданка Христова преустанови участията си и се отдаде на писането

Любимката на поколения българи - естрадната ни звезда Йорданка Христова захвърля микрофона и няма да я виждаме толкова често на сцената. Причината за това кардинално решение е, че тя се е отдала изцяло на подготовката за втори и трети том от книгата си "Изповед“.

Първият том от трилогията излезе през 2024 година и в него певицата е до болка откровена, като разказва едни от най-интересните си ситуации и запознанства, включително и това с Фидел Кастро.

Именно заради работата по новите томове на автобиографията си Христова е преустановила много от концертните си изяви. Последния голям спектакъл, които направи, бе в Античния театър в Пловдив през август, където тя отбеляза и 60 години на професионалната сцена.

Залегнала над книгите си, звездата посрещна 81-вия си рожден ден на 10 септември. Специално за празника, сестрата на естрадната легенда се прибра у нас от Америка, за да е до певицата.

Заедно с Христова са били още дъщеря ѝ и синът ѝ, които никога не пропускат да зарадват любимата си майка за личния ѝ празник.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !