Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Новият на Лили

отпечатай новината

15.08.2009 09:00 | Видян 12687 пъти | Гласували 1

Новият на Лили

В личния си живот Лили Иванова е известна с това, че е разбивала сърцата на не един от музикантите, работили с нея. Това всъщност е голямата драма на всеки мъж имал вземане-даване с нея както интимно, така и професионално – след връзката си с примата, те губят работата си, а гилдията започва да ги съжалява. „Музикантомелачката” най-често колекционира китаристи. В любовния й репертоар влизат Личо Стоунса, Иван Лечев, Асен Гаргов.

От известно време на сцената с Лили изпъква поредният млад китарист. Името му е Бисер Иванов. Клюкари упорито шушукат, че той е новото й гадже. Едва ли са роднини, тъй като Иванова е второто име на карнобатската звезда. Фамилията й е Петрова. Освен това, еротичното шоу, в което изпълнителката вкарва младежа по време на участие е доста съмнително. Докато пее, обикновено тя демонстрира повече от близки отношения с избраниците на сърцето си. По същия начин Лили флиртува и с Бисер. Той е автор и на няколко от новите й парчета. Така че, са налице всички признаци за топла връзка между тях. Колкото и странно да звучи с Лили по някакъв начин е свързан и колегата й Георги Христов.

Не бързайте да си правите погрешни изводи. Позагубилият се поп певец всъщност реши да вдигне на крака феновете си, като изпее запазената марка на примата – Камино. Това се случи на дългоочаквания му концерт-рецитал във Варна, писа Стандарт. Интересен е фактът, че хитът, който всички приписват на Лили всъщност първо е изпят от Ирина Чмихова. Тя е една от ветеранките в родната естрада. Преди известно време БЛИЦ писа: Изпълнителката на Синьото елече пусна отровна струйка в студиото на Карбовски с разказа си как Лили навремето й поискала текста и мелодията на шлагера Камино, който тя първа изпълнила в България. Чмихова обаче “забравила” и била много изненадана, когато чула девойчето от Кубрат да пее въпросното парче. Казала си :”Ах, тази Лили, взела е песента… Но аз бях по-лирична...”

Виктор Калев е друг човек, дръзнал да изпее известното парче, докато беше близък с Лили.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !