Блатечки, Нейков, Койна в схемата за...

Асен Блатечки като актьор и като режисьор и други...

Различната коса на Меган Маркъл...

Според съоснователката на MAYFIVE Кейти Алън промяната...

Различната коса на Меган Маркъл подсказва за 3 големи промени в живота ѝ: Експерт

отпечатай новината

09.10.2024 15:46 | Видян 186 пъти

Различната коса на Меган Маркъл подсказва за 3 големи промени в живота ѝ: Експерт

Според съоснователката на MAYFIVE Кейти Алън промяната на косата на Меган Маркъл подсказва за три големи промени в живота ѝ.

Херцогинята на Съсекс, която излезе на галавечерята на детската болница в Лос Анджелис в събота вечер, беше оформила дългите си кичури в свободни плажни вълни „без усилия“. Много фенове забелязаха новата визия на Меган и тя привидно представляваше разлика от обичайната ѝ гладка прическа.

Освен че вероятно е искала да смени прическата си, стилистът на знаменитости и съосновател на MAYFIVE Кейти Алън смята, че зад външния вид на Меган може да стоят три промени в живота. Пред Express.co.uk тя казва: „Меган дебютира със свежа нова прическа на гала вечерта на детската болница в Лос Анджелис. Свикнали сме да виждаме Меган с гладки и полирани прически, но новата ѝ естествена, спокойна разрошена визия беше много по-спокойна и с непринудено излъчване.

„Вълните са много по-меки, отколкото сме свикнали да виждаме при Меган, и контрастират с обичайния ѝ стил на ниски кокове или надути сушеници.“

Говорейки за потенциалните промени, тя добави: „Този естествен, но бляскав външен вид може да подскаже, че тя се чувства по-спокойна, близка и достъпна.

„Често променяме стила си, когато приемаме промяна в начина си на живот или отношението си, така че тази нова визия може да отразява това.

„Този стил отразява и настоящите тенденции, тъй като спокойният стил, който не изисква усилия, става все по-популярен и ще продължи да бъде популярен и през 2025 г.“

Освен косата на Меган, роклята ѝ също предизвика отбелязана фенска лудост, след като облече рециклирана червена рокля на Carolina Herrera на стойност 4595 паунда (5 990 долара).

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !