Марин Киров с награда от конкурса...

Кметът на община Царево Марин Киров получи награда за...

Анджела напусна Къщата на Биг Брадър

Инфлуенсърката Анджела Ташева напусна Къщата на Биг...

Две мистериозни жени са напуснали стаята на Лиъм Пейн точно преди той да издъхне трагично

отпечатай новината

18.10.2024 10:40 | Видян 186 пъти

Две мистериозни жени са напуснали стаята на Лиъм Пейн точно преди той да издъхне трагично

Две тайнствени жени са били с Лиъм Пейн часове преди бившата звезда на One Direction да падне смъртоносно от балкон в Буенос Айрес.

Двойката беше открита и разпитана от полицията и прокуратурата и беше частично назована в национално телевизионно предаване. Вестник Daily Express реши да не споделя самоличността им.

Преди прокурорите да потвърдят, че са разпитали петима души, включително две жени, които са били с Лиъм в часовете преди смъртта му, за „реконструкция на последните му часове“, тя добави: „Той е бил с две жени в стаята си, където е имало достъп до наркотици. Няма да кажа фамилиите им, но са добре познати“.

Твърди се, че жените са напуснали хотела, преди Лиъм да се хвърли в смъртта си, и в съобщенията на местните медии са категоризирани като „ключови свидетели“, а не като заподозрени за смъртта му, която според прокурорите е „несигурно“.

В първото си официално изявление прокурорите съобщиха, че са разпитали петима свидетели, като заявиха, че двама от тях са жени, а трима са хотелски работници, и потвърдиха, че Лиам е имал 25 отделни наранявания.

В пространното изявление те потвърждават също така, че са иззели „няколко вещества“ от стаята на Лиъм, които според тях показват, че той е употребил наркотици, преди да падне смъртоносно от балкона на третия етаж на хотела. Все още не е ясно кой според полицията би могъл да го снабди с наркотици.

Лиъм Пейн почина на 31-годишна възраст, след като падна смъртоносно.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !