Диди бил обсебен от Уилям и Хари

Арестуваният Пи Диди (Шон Комбс) е бил обсебен от...

Микс от наркотици уби Лиъм Пейн от...

Коктейл от наркотици е открит в кръвта на покойния певец...

Бритни се омъжи за себе си след 3 неуспешни брака

отпечатай новината

22.10.2024 10:56 | Видян 218 пъти

Бритни се омъжи за себе си след 3 неуспешни брака

Развълнуваната Бритни Спиърс твърди, че се е омъжила отново в странно съобщение - и се е омъжила за себе си.

Пеещата суперзвезда остави феновете си в недоумение, след като се появи в сватбена рокля с подходящ дантелен воал и им каза, че е завързала възела. Тя не предложи повече информация и изключи коментарите към публикацията си.

Тя пише: „Денят, в който се омъжих за себе си... Може да изглежда неудобно или глупаво, но мисля, че това е най-гениалното нещо, което някога съм правила!“ Бритни е била омъжена три пъти преди това - за Сам Асгари, Кевин Федърлайн и за Джейсън Александър.

След като миналата година се разведе със Сам след 14 месеца, тя предизвика безпокойство с по-непостоянната си активност в социалните мрежи. Обръщайки се към края на връзката им, тя написа: „Както всички знаят, Хесам и аз вече не сме заедно ... 6 години са много време, за да бъдеш с някого, така че, малко съм шокирана, но ... Не съм тук, за да обяснявам защо, защото това, честно казано, не е ничия работа !!!

„Но не можех повече да понасям болката, честно!!! По някакъв телепатичен начин получавам толкова много съобщения, които разтапят сърцето ми, от приятели и аз ви благодаря !!! Прекалено дълго се правех на силна и моят Инстаграм може да изглежда перфектен, но е далеч от реалността и мисля, че всички знаем това !!!

„Бих искала да покажа емоциите си и сълзите си за това как наистина се чувствам, но по някаква причина винаги съм трябвало да крия слабостите си!!! Ако не бях силният войник на баща ми, щяха да ме изпратят нанякъде, за да ме поправят лекарите !!! Но точно тогава най-много се нуждаех от семейство!!!

„Предполага се, че трябва да бъдете обичани безусловно... а не при определени условия !!! Така че ще бъда толкова силна, колкото мога, и ще направя всичко възможно !!! И всъщност се справям адски добре !!! Както и да е, добър ден и не забравяйте да се усмихвате !!!

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !