Диди бил обсебен от Уилям и Хари

Арестуваният Пи Диди (Шон Комбс) е бил обсебен от...

Микс от наркотици уби Лиъм Пейн от...

Коктейл от наркотици е открит в кръвта на покойния певец...

Диди бил обсебен от Уилям и Хари

отпечатай новината

22.10.2024 16:24 | Видян 271 пъти

Диди бил обсебен от Уилям и Хари

Арестуваният Пи Диди (Шон Комбс) е бил обсебен от принцовете Уилям и Хари, но те никога не са приемали поканите за скандалните му партита, заяви пред BBC бившият му мениджър Роб Шутър. Той е работил за продуцента в началото на 2000-е години. По думите му рапърът е държал „рамкирани снимки“ на принца на Уелс и херцога на Съсекс в апартамента си в Ню Йорк.

Шутър, който е работил като ПР за музиканта между 2002 и 2004 г., заяви, че му е било наредено да кани Уилям и Хари на събитията на Комбс „повече от 10 пъти“. Въпреки това, принцовете никога не са приели поканите, макар че Комбс „е предлагал да покрие техните пътни разходи, настаняване и дори да плати за охраната им“, казва той.

„Диди беше обсебен от принц Хари и принц Уилям. Той се мисли за крал, така че е напълно логично да иска двама принцове в обкръжението си,“ обяснява Шутър. „Те никога не приеха поканите, никога не бяха част от неговия свят,“ добавя той.

Напомняме, че Диди бе обвинен в трафик на хора, рекет и транспортиране с цел проституция на 17 септември, след като беше арестуван в хотел в Манхатън предишния ден. Той се е обявил за невинен по обвиненията, а процесът му е насрочен за 5 май 2025 г.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !