Васко Василев и солисти на Ковънт...

Световноизвестният ни цигулар Васко Василев, заедно със...

Шеметните Милица Гладнишка и Нона...

Камен Алипиев - Кедъра „отвръща на артистичната...

Принц Хари действа под прикритие в лондонски клуб

отпечатай новината

25.08.2009 14:30 | Видян 4195 пъти

Принц Хари действа под прикритие в лондонски клуб

Третият поред наследник на британската корона принц Хари се опита да остане незабелязан, но бе разкрит от "Дейли мейл".

Фоторепортер на вестника го засне на парти в нощен клуб, близо до дома му в Източен Лондон. Той се опита да се скрие зад тъмни очила и перука, подобна на плетената шапка с дълги сплетени кичури, наричана раста. Представил се под името Уинстън. За пръв път той надяна раста по време на ваканцията си в Ботсвана през пролетта на миналата година

Малкият син на принц Чарлз и покойната лейди Даяна често крие самоличността си, за да избегне вниманието на околните по време на свои пътувания и визити в различни заведения, твърдят негови приятели. Където и да отиде, след като бъде разпознат, непознати се опитват да говорят с него. Това невинаги му е приятно и младият принц предпочита да остане незабелязан, за да прекара приятно времето си.

През март т.г. принцът се дегизира, за да се срещне тайно с бившата си приятелка Челси Дейви, без да предизвика интереса на папараците. Тогава надяна дълга черна перука.

От кралското семейство принц Хари най-често се опитва да се представи за друг. Преди 4 години той облече нацистка униформа по време на маскен бал - гаф, който предизвика международен отзвук.

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !