Мъж, загубил пениса си при катастрофа...

Мъж, който загуби пениса си при ужасяваща катастрофа с...

Александър Карелин - най-великият...

Миналата седмица ви показахме кои са най-нацепените...

Три дни музика, филми и природа на Vola Open Air 2009

отпечатай новината

26.08.2009 11:50 | Видян 3139 пъти

Три дни музика, филми и природа на Vola Open Air 2009

Меломани, екоактивисти или просто купонджии се събират за втора поредна година на историческия връх Околчица за фестивала Vola Open Air 2009, който ще се проведе на 4 и 5 септември. Специалният гост в програмата през първата вечер ще бъде британецът DJ DeeKlinе.

Dj Deekline e едно от имената, които задължително трябва да чуете. Изявите му са свързани с най-престижните лондонски клубове Fabric и The End. Гостува в Radio 1 на BBC и XFM, прави гигове в Испания пред близо 15 000 души. Сред успехите в кариерата му са първото място в Австралийската денс класация със сингъла "4х4х4" от албумa "Breaks, Beats & Blondes", първо място в класацията на Radio 1 с ремикс на парчето на Armand Van Helden "Мy, My, My", първо място в класацията на Германия за клубна музика с ремикс на парчето на The Prodigy "Out Of Space". Всичко това му отрежда заслужено признание в топ петицата на европейските диджеи. Неговият сет ще бъде подкрепен и от MC Ivory..

Освен него на втората сцена на феста ще се изправят един срещу друг артистите от дръмендбейс лейбълите HMSU и METAFIZIQ.

Втората вечер на (05.09.09) е специално за любителите на пси-транс звученето като хедлайнер ще бъде гостът от Скопие – Atriohm. Освен него в прграмата ще участват и някои от най-изявените в жанра български артисти. Втората сцена е отредена за ди джеи от региона, които ще представят на нея своите музикални предпочитания.

Фестивалът се провежда в пределите на природен парк ”Врачански балкан”, където на 1058 м надморска височина се намира връх Околчица.

На всички посетители се препоръчва да спазват правилата на поведение сред природата, да пазят от замърсяване и да съдействат на организаторите да оставят възможно най-малко следи от човешко въздействие в парка по време на фестивала.

Информация за цялата програма и билети можете да намерите на интернет сайта на фестивала volaopenair.com

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !