Евгени Минчев заби младо лъвче

Напоследък светският лъв се появява в компанията на млад...

Разврат на участие на Галена

Шокиращо любителско видео с участието на Галена се появи...

Венета Райкова и Патрик по стъпките на Ванга

отпечатай новината

28.08.2009 10:50 | Видян 12687 пъти

Венета Райкова и Патрик по стъпките на Ванга

Зрителите на „Горещо” ще имат уникалната възможност да опознаят живота на Ванга, разказан от най-близките й хора в едно от първите издания на предаването.

Вече втори ден екипът на „Горещо” е в Петрич, където снима филм за Ванга. При пристигането си в къщата-музей на пророчицата в Петрич, екипът бе топло посрещнат с китка здравец от група дечица, които, облечени в специални тоалети, участват във всяко едно мероприятие в къщата-музей още от самото й откриване.

В градината на къщата най-близките приятели и съседи на Ванга посрещнаха екипа с топла баница и любимата напитка на Ванга – студена мента. Но преди някой изобщо да докосне бутилката, тя се счупи и ментата се разля на земята. „Това е знак, че Ванга е тук сред нас!” – казаха възрастните хора, познавали пророчицата най-добре от всеки друг.

Екипът на "Горещо” е впечатлен от разказите на хората, споделили с Ванга последните години от живота й - най-близката й приятелка леля Атидже, леля Витка, която е била неотлъчно до нея, на чичо Пешо, който се е грижил за безопасността й и на леля Мара и чичо Славчо, които са живели врата срещу врата с нея от идването й в Петрич.

Всички те споделят, че за пръв път истината за живота на Ванга се разказва от най-близките й хора, с които тя е живяла толкова години. Лично леля Витка, която се е грижила денонощно за Ванга, споделя, че през последните си години пророчицата е мечтала да се снима филм за нея, в който най-близките й хора да разказват за живота и делата й.

Освен разказите и спомените на най-близките, екипът засне и изложените в къщата-музей в Петрич лични вещи на Ванга, както и стаята в която е приемала, спалнята, в която си е почивала и молитвената стая с чудодейната икона.

А с екипа на предаване пътува и шестмесечният син на Венета Райкова – Патрик.

Очаквайте повече подробности след като екипът се завърне.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !