Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Ана Пападопулу стана шоу гърла в Лондон

отпечатай новината

28.08.2009 13:20 | Видян 5289 пъти

Ана Пападопулу стана шоу гърла в Лондон

Катя (Ана Пападопулу) е студентка, която живее в българското посолство в Лондон и учи в британски колеж. Главната героиня във филма на Димитър Митовски „Мисия Лондон” се запознава с новия посланик Варадин (Юлиан Вергов) в неговия кабинет в момент, в който сексапилната студентка изпълнява рутинните си задължения на чистачка. Срещата между двамата е изненадващо приятна и поражда съмнения за неформални взаимоотношения...

Петък вечер е, всички излизат да се забавляват, а зоркото око на режисьора Димитър Митовски проследява Катя как върви сама по улиците на Лондон с бърз ход. Неестествено за една жена, студентката влиза в стриптийз бар и се запътва не към парадната част на заведението, а към гримьорните. Оказва се, че Ана Пападопулу е шоу гърла в нощен бар и изкарва доста добри пари в свободните си вечери. За съжаление Катя често закъснява за работа и собственикът на нощното заведение решава да й спре страничния доход... Сценаристът на добре платени частни спектакли Мънроу (Tomas Arana) се оказва спасителен пояс за младата студентка. Тя перфектно се превъплъщава в образа на кралската особа Даяна.

Филмът на Димитър Митовски е ексцентрична комедия базирана на едноименната книга на Алек Попов. Основното действие на филма се развива в българското посолство в Лондон. Историята е измислена и абсурдна, но части от нея са взети от реалния живот и това е причината в някои моменти да звучи действителна.

Снимките на лентата стартираха на 6-ти юли в английската столица и ще продължат 8 седмици. Държавната институция, която застана зад лентата е ИА „Национален филмов център”, а копродуценти са Унгария, Македония, Швеция и Англия. Частната подкрепа е в лицето на България Ер, KFC и Beefeater London gin.

Димитър Митовски е един от основателите на две от най-успешните български продуцентски компании СИА и Камера, заснел е над 400 реклами за най-големите рекламодатели у нас и е автор на късометражните филми „Върнете заека” и „Лошият заек”, които са номинирани в „Седмицата на критиката” на кинофестивала в Кан през 2005 и 2007 година.

Компанията “СИА” е създадена през 1993 г. и е специализирана в продуцирането и реализацията на игрални и документални филми, телевизионни продукции, рекламни и музикални видео клипове. В портфолиото на компанията са над 700 рекламни клипове и най-популярните риалити предавания – Big brother, VIP brother, Стани богат, Сделка или не и др.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !