Ето кои грабнаха статуетките на...

За поредна година на Световния ден на театъра – 27 март,...

Преоткрих женския полов орган. Живи...

"Аз два пъти ходих на Пинг Понг шоу в Тайланд. Предлагах...

Мат Соръм (Guns N’ Roses) каза: I Can Too

отпечатай новината

01.09.2009 09:20 | Видян 4066 пъти

Мат Соръм (Guns N’ Roses) каза: I Can Too

Световноизвестният рок-барабанист Мат Соръм, който вече е част от историята на рока, благодарение на култовата група от 90те Guns N’ Roses и настоящата си – Velvet Revolver, пламенно застава зад И АЗ МОГА.

Алекс Тодоров (посланик на добра воля на I Can Too в Америка), брат на клавириста от D2 и студиен инжeнер в студиата на Мат – запознава една вечер в рок-клуб в
Ел Ей президента на фондацията.

Снимката е обработена от Studio Proto Нели Радева с музиканти,сред които са Мат, басиста на The Cult – Крис Уайз и други. Там Мат проявява сериозен интерес към I Can Too и кани Нели на swimming pool парти в къщата си, което организира по случай 4 юли – Ден на независимостта на Америка. 

Там присъстват Darling Stilettos – рок-групата, в която участва и приятелката на Мат – Ейс Харпър, както и други млади банди. Всички те проявяват интерес към
И АЗ МОГА и желаят да подкрепят каузата, като посетят България.

На партито Мат и Нели обсъждат бъдещите съвместни проекти и инициативи, чрез които барабанистът би могъл да се ангажира към каузата. Там се ражда и идеята за спонтанна фотосесия, в подкрепа на И АЗ МОГА, която се осъществява в собственото студио на Мат – Drac Studio - в меката на рока Лос Анжелис.
Именно в Drac Studio едни от най-изявените поддръжници на фондацията - D2 - записаха последния си албум „6”.

Силно повлиян и вдъхновен от И АЗ МОГА, Мат изяви желание да посети България съвсем скоро. Дотогава той активно работи по предстоящи изненади.  Чрез тях музикалната звезда ще покаже, че проблемите на децата с множествени увреждания, популяризирането им и подпомагането чрез изразните средства на изкуството е световна кауза, около която всички можем да се обединим.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !