Тръмп би бомбардирал Москва и Пекин:...

Бившият президент на САЩ и настоящ кандидат на...

Politico: Байдън тайно е разрешил на...

Американският президент Джо Байдън тайно е разрешил на...

Програмата за септември на The Box

отпечатай новината

03.09.2009 16:40 | Видян 3185 пъти

Програмата за септември на The Box

Сред едно от най-интересните неща в новата програма на The Box е концертът на сръбските готик-дуум метъли Tales Of Dark, които ще свирят заедно със българите от The A.X.E. Project на 6-ти, тази неделя съобщи mp3.bg.

Друго интересно събитие което се заформя е лайфа на италианците Jacinto Canek, за който можеш да прочетеш тук. На концертът им на 8-ми ще забият още Wickeda и La Muchedumbre.

На 9-ти дарк-електро-постпънк титаните Voyvoda имат самостоятелен концерт. Повече от бандата може да чуеш тук, а после може да се информираш за предстоящият им лайф заедно с нео-класическа готик група Ataraxia.

Следва на 10-ти Kozza Mostra, на 13-ти концерт на Breackpoint, New Disease и бандата която спечели миналогодишният конкурс на D2 за Училищни банди -  Soul Stage.

На 14 клуба ще бъде превзет от силите на мрака в лицето на португалската блек метъл банда Corpus Christii заедно словенците Somrak  и българите Serpentin Creation.

На следващият ден гости ще са Questions от Бразилия, заедно с немците United & Strong, In-Sane от Словения и пловдивчаните Delate.

На 27-ми също се задава голямо хардкор събитие в лицето на немците Settle the Score, гърците Eden Demise и жестоките български банди Redound, Melekh, Indignity, Death Squad и Dan Koloff!

Друга интересна дата за дет метъл феновете е 18-ти когато Past Redemption в компанията на извергите от Hyperborea ще представят новият си студиен албум..

Ето какво ще се случи на останалите дати:

16 - Twist, Six
17 - Alley Sin, The Smugglers Collective
18 - DJ Shark / DJ Bason / DJ Ogonek (след 23:00 часа)
19 - Cut Off, Zaplaha
19 - Chronic vibez (след 24:00 часа)
20 - Der Hunds и промоция на новото им видео
24 - Веселяците от Q-Check      
25 - Tak’n, Str8ahead
26 - Yellow Cap - реге от Германия
26 - Gamma-Core Begins: Hard -Techno Party (след 23:00 часа)
30 - Sepuko 6, GRДD

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !