Гришо качи секси французойка в...

Григор Димитров си тръгна от парти в Монте Карло, където...

Шолц увери китайски студенти, че не...

Германският канцлер Олаф Шолц увери днес китайски...

Близо 24 000 кандидати за „Survivor: Империята на Маите” до момента

отпечатай новината

12.02.2008 15:06 | Видян 4661 пъти

Близо 24 000 кандидати за „Survivor: Империята на Маите” до момента

Остават пет дни до крайния срок за записване за третия сезон на най-успешното риалити шоу у нас.
За участие в „Survivor: Империята на Маите” могат да кандидатстват жени и мъже на възраст от 18 до 55 години, в отлично физическо и психическо здраве. До полунощ на 16 февруари желаещите могат да се запишат на имейл адрес survivor@btv.bg и по пощата на адреса на bTV.

До момента желание да участват заявиха близо 24 000 кандидати от страната и чужбина. Сред кандидатите вече има финансови брокери и банкери, радиоводещи, журналисти, един балетист и един цирков артист. Пристигат писма и от многодетни майки с по 3-4 деца. Документите си подаде и човек с един бъбрек, който твърди, че е голям пътешественик, обиколил няколко държави пеша. А един от кандидатите твърди, че Левски е кръстник на прадядо му.

Много от желаещите да участват в „Survivor: Империята на Маите” са любители на високите скорости. Сред тях има изявени състезатели по мотоциклетизъм и други автомобилни спортове. Както обикновено, сред записаните има доста манекени, фотомодели и безработни красавици, както и военни, охранители, фитнес инструктори, бивши и настоящи борци, боксьори и други представители на силовите дисциплини.
Сред кандидатите тази година има и частни детективи.

Няколко млади хора, които са подали документите си, представят себе си като „модерни номади" - обикалят екзотични места само с раница, карта и малко пари. Голяма част от желаещите са почитатели на индианските култури и цивилизации, като споделят, че името на третия сезон „Империята на Маите” силно ги е провокирало. По същата причина тази година са се записали и много хора на изкуството - най-вече художници.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !