Лош астрознак за новия парламент: С....

Единствената бг астроложка , която с точност предсказа...

Крос битки на живо в Гласът на България

Напълно нов, непредвидим, супер емоционален и вълнуващ...

Клуб Биад се завръща на поп-фолк сцената

отпечатай новината

12.02.2008 17:41 | Видян 12628 пъти | Гласували 10

Клуб Биад се завръща на поп-фолк сцената

Изцяло нов и с нови собственици, емблематичният столичен попфолк клуб БИАД ще отвори врати съвсем скоро. БИАД е новото предизвикателство за г н Светослав Атанасов, който притежава мажоритарен дял не само от този клуб, но и от едни от най-посещаваните заведения в София като Jim Beam Club, Orient 33 и клуб Fire. Целият екип на г-н Атанасов е с дългогодишен опит в изграждането и разработването на по-голяма част от клубовете, станали символ на нощния живот в София.

Разположен в самото сърце на столицата, клуб БИАД е едно от най-старите заведения в София с богата история, датираща още от средата на 30-те години на миналия век. Амбицията на новите собственици е да превърнат легендарния клуб в нощна атракция, отговаряща напълно на най-модерните световни тенденции по отношение на управление, интериор, качество на обслужване и сигурност. Натрупаният опит на екипа в създаването и успешното управление на клубове с различна насоченост в цялата страна, ще помогне за успеха на начинанието, уверени са новите собственици. 

В момента клубът е затворен за основен ремонт, но неговите почитателите могат да бъдат спокойни, бляскавото откриване предстои съвсем скоро. Отговорната и изключително престижна задача да възстанови легендарното име на БИАД, като го превърне в стилно, пищно и модерно място, е поверена на екип от професионалисти, доказани не само в България, но и в чужбина.

Новият БИАД ще има перфектен саунд с мощност над 70 кW, специално проектиран и изграден от Антоан Хадад, безспорен лидер в областта на озвучаването.  Абсолютно всичко в новия и напълно различен интериор на БИАД е уникално - от ексклузивните маси и мебелите, произведени по поръчка, до серията от неповторими, ръчно изработени полилеи, дело на Влади Караджов - Dizzart group. Ефектното осветление е от водещия световен производител MARTIN, а фоновото осветление е поверено на фирма ИКИС, доказани професионалисти в областта на дизайна и производството на осветителни тела.

 

автор: СЛАВА

Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !