Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Гери Дончева е новата ководеща в предаването на Митко Цонев

отпечатай новината

14.09.2009 15:40 | Видян 4380 пъти

Гери Дончева е новата ководеща в предаването на Митко Цонев

В деня на отворените врати на БНТ предаването на Димитър Цонев „В неделя с...” навърши точно една година. Това бе и поводът телевизионното шоу да стартира с нови рубрики и попълнения в екипа си. Едно от новите лица на „В неделя с...” е  моделът на агенция Expose Model Гери Дончева. Чаровницата не застава за първи път пред камерите като телевизионна водеща. Тя е позната на милионната аудитория от миналия сезон на реалити формата Survivor, където Гери помагаше в коментарните студия на титулярния водещ Евтим Милошев. Освен като водеща модела на Expose Model е познат още и от епизодичните си роли в комедийното шоу „Комиците”.
„В неделя с...” Гери ще има възможността да разговаря със събеседниците си по най-разнообразни теми, които обхващат сферите политика, кулинария, спорт, музика и забавни програми.

Гери Дончева е един от популярните модели на Expose Model. Снимала се е за множество списания и редица рекламни клипове както в България така и в чужбина. Има няколко второстепенни роли в театъра, а като модел е една от най-предпочитаните за ревюта на български и световни модни брендове. 

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !