Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Лейбълът на Inna издава Влади Радев и Гита в световен мащаб

отпечатай новината

15.09.2009 14:40 | Видян 4252 пъти

Лейбълът на Inna издава Влади Радев и Гита в световен мащаб

Новият сингъл на Влади Радев и Гита – Make It Better бе издаден в световен мащаб от ToCo International – компанията, която превърна румънката Inna и нейното Hot в истински феномен в Европа тази година. По този начин българският денс дует се присъединява към семейството на едни от най-големите изпълнители на сцената и става част от каталог, включващ траковете на Алекс Гаудино, Ин-Грид, Акчент, Ана Грейс, Бени Бенаси, Katerine, Lasgo и много други.

Българското предложение в световната денс музика Make It  Better бе определено от лейбъла като свеж летен хит с латино елементи и голям потенциал. Песента вече е дистрибутирана до лицензиантите на компанията в цял свят.

У нас пък новият сингъл на Влади Радев и Гита се превърна в едно от най-горещите летни предложения в портала Mp3.bg, след като оглави класацията им за най-теглени парчета за месец юли. Песента получи голяма подкрепа и от ефира на MAD TV, а освен това няколко седмици бе в топ 50 на радиокласацията “Българският топ 100”, базирана на плейлистите на 55 водещи радиовериги у нас.

Влади Радев и Гита споделиха, че са приятно изненадани от реакцията на публиката у нас и международния отзвук към песента им Make It Better. Това е втори сингъл за новото денс дуо на България, а в момента продуцентът и певицата работят и върху своето следващо парче.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !