Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Митьо Крика започна сухи тренировки за Еверест в Банско

отпечатай новината

18.09.2009 14:20 | Видян 10336 пъти

Митьо Крика започна сухи тренировки за Еверест в Банско

След екстремното приключение в шоуто Сървайвър 4, което ще стартира до дни по БТВ,  Митьо Крика се подготвя за ново оцеляване – този път на най-високия връх в света Еверест.

„Учил съм алпинизъм в Спортната академия, но ще ми трябва доста сериозна подготовка, за да изкача Еверест и то без кислородна маска”, казва Кралят на Силата, който от няколко дни се е изолирал във фитнеса и СПА-центъра на хотел Лъки Банско, за да се подготви за поредното изпитание.  Той се е оставил в ръцете на две жени -  СПА-мениджърката Рая Стоицова и топмасажистката Надежда Милина, които го възстановяват след тренировките.

Крика спазва и здравословно диета, която е подготвена от специалистите, създали нашумялата програма за трайно редуциране на телгото без глад Лъки Фит.

След тренировките и планинските походи, шоуменът се качва на истинския болид от Формула 1, който е една от атракциите на най-титулувания хотел в Банско. „Нищо чудно да стана и състезател на Формула 1”, шегува се той.

Апартхотел "Лъки Банско" стана предпочитано място за родните звезди, защото е проектиран и изграден по изискванията на международните хотелски стандарти. Освен първокласен ресторант, лоби бар, детска стая с детегледачка, комплексът предлага и конферентна зала, която няма аналог в региона. Капацитетът й е до 130 места и с възможност за всички типове разпределение. Възможно е да се прегради на две абсолютно независими части с помощта на висококачествена врата с перфектна шумоизолация. В допълнение се предлагат 4 заседателни помещения за работни групи с капацитет до 12 души за всяка зала. Залата разполага и с две напълно оборудвани професионални преводачески кабини, всяка с три места.  Предвидени са резервно електрическо захранване с агрегат, резервоари с вода, антизаледителни системи, сателитна телевизия, Wireless Интернет.
     
„Лъки Банско”  взе през 2008 г. наградата „Най – добра инвестиция”. Той е носител в две поредни години и на международния приз – Marque of Excellence, даден от един от най–големите английски туроператори, Nielson.  Наградата се базира на оценките на клиентите на фирмата, избрали за своята почивка България като дестинация.

Апартхотелът получи и призa „Хотел на годината” в най-оспорваната 4-звездна категория в конкурса BANSKO AWARDS, както и наградата на община Банско - Хотел на годината за сезона 2008-2009.
  
„Лъки Банско” е носител и на престижната номинация за сграда на годината.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !