Чарлз ще води семейството на...

Британският крал Чарлз III ще води членове на кралското...

Сандвич с шуМка скоро във всеки граТ:...

Сандвич с шуМка скоро във всеки граТ: Фото на деня

Мисис България 2008 закри летния сезон в Сандански

отпечатай новината

21.09.2009 12:00 | Видян 5949 пъти

Мисис България 2008 закри летния сезон в Сандански

С последните слънчеви лъчи на лятото най-красивата омъжена българка за 2008 година Ралица Тодорова закри летния сезон в курортния град Сандански.

Фаталната брюнетка беше забелязана сама без съпругът си в спа хотел „Медите“. „Тук съм на подготовка за предстоящия голям национален конкурс „Мисис България“ 2009, на който ще предам престижната корона на новоизбраната мисис, сподели Ралица и допълни, че в спа центъра на хотела се е подложила на разкрасителни продцедури с минерална вода и масажи.

„Лятото на 2009 година беше много успешно за мен, защото със стартирането на кампанията против домашното насилие на партия „Герб“-жени, успях да помогна на много омъжени българки да говорят открито за този проблем.“ Конкурсът Мисис България 2009 ще се състои през месец октомври, сподели Ралица и призна че именно титлата, която носи я спирало до момента да не приема покани за еротични фотосесии в българските списания. Дали това ще стане след като предаде короната през октомври, Мисис България 2008 не пожела да коментира.

Докато беше в Сандански Ралица Тодорова получи покана да бъде водещ на закриването на летния сезон в курортиня град което ще се състои след седмица в хотел „Медите“. Ралица Тодорова отпразнува и рождения си ден в много тесен семеен кръг.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !