Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Алекс Раева: "Слави не ми говори от 3 години"

отпечатай новината

22.09.2009 12:30 | Видян 17245 пъти | Гласували 2

Алекс Раева:

Алекс Раева сподели в „На кафе" пред своята близка приятелка, водещата на рубриката „Интимно" Диана Любенова, че от 3 години не си е говорила със Слави Трифонов, пише vip-bg.info.

"Не сме се виждали 3 години. Ходила съм в шоуто, за да видя екипа, но само съм го виждала как минава. Всички които напуснем шоуто ни приема като врагове. Не може да съм беквокал цял живот.

Аз така и не се открих като изпълнител там. Страхотен опит, но като беквокал. Да, не изкарвам кой знае какви пари от музика. Но удоволствието е когато излезеш сам и изпееш нещо, било то и пред 3 души. А не да пееш пред 60 000, и всички да се радват на Слави, а не на теб", обясни Александра.

"Имахме много силна връзка, но не сексуална. Беше обиден като напуснах. Той е такъв човек. След като напуснах шоуто той го прие лично. Той приема работата си като признвание, като семейство. Аз наистина се забавлявах в това шоу, но аз взимам резки движения.

Той очакваше аз да съм последната, която ще напусне кораба.Каза ми:

„Давам ти един месец аванс, ще кажем че те боли гърлото"....Не сме се виждали 3 години. За бившата си любов Камен Атов Алекс каза:

"Като една патка, която не е преживявала такива отношения се влюбих. Идеалът ми за мъж винаги е бил по-възрастния мъж. Харесвам си лоши момчета и после рева. Любовта изтрива абсолютно всичко, разум всичко.

Година и половина бяхме заедно. По-принцип съм много търпелива и можеше да издържа още. Един човек може да те целуне сутрин да ти каже, че те обича и после да отиде да ти изневери. Хващала съм го в изневяра веднъж."

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !