Честваме 102 г Радой Ралин

“Кой постъпва честно, не живее лесно. Кой излезе прав,...

Прокопиев и кръгът Капитал управляват...

За секретар на столичната администрация е назначена...

Елена Петрова и Димитър Павлов водят Dancing Stars 2

отпечатай новината

25.09.2009 16:20 | Видян 12416 пъти | Гласували 3

Елена Петрова и Димитър Павлов водят Dancing Stars 2

Водещи на второто издание на Dancing Stars ще бъдат актрисата Елена Петрова и Димитър Павлов. Шоуто ще започне в 20 часа на 27 септември, неделя, когато ще станат ясни имената на участниците и на тримата членове на журито.

Dancing Stars 2 ще има 22 живи предавания, като всяка събота, в рамките на един час, зрителите на bTV ще могат да подкрепят любимците си по време на елиминациите, а в неделя, в продължение на два часа, звездите и професионалните танцьори ще трябва да се справят с изпълнението на задачите. Предаването ще се излъчва от Зимния дворец на спорта. Първите две издания ще бъдат специални, затова ще се излъчват само в неделя, а от 10 октомври - и в събота.

 

За разлика от първото издание на Dancing Stars, тази година в шоуто няма да има риалити епизоди, които да следят живота на участниците зад кулисите. Акцентът ще бъде върху наученото от звездите на дансинга. Сред тях има популярни личности от българската музикална сцена, ТВ водещи и актьори. Вторият сезон ще заложи на танци извън строгата стилистика на класическите и латино изпълненията. Задачата за музикалния съпровод ще имат група Акага, които имат богат опит с подобни формати.

Регламентът остава същия, като линиите за гласуване  ще бъдат отваряни по време на изпълнението на танците на всяка двойка. Тези от тях, които съберат най-нисък зрителски вот, ще трябва да се борят за оцеляване по време на елиминациите в следващата събота. Оценката ще се оформя на базата на оценките на журито и зрителските гласове. В стартовия епизод специални гости ще бъдат балет Тодес.

Битката за титлата "Крал и кралица на бала" ще приключи през месец декември.

На 27 септември  стартира и официалният сайт на шоуто. На адрес www.dancingstars.btv.bg феновете на Dancing Stars ще могат да разберат повече за своите любимци, да разгледат ексклузивни видео и фото материали от най-горещите моменти в шоуто, както и да споделят своето мнение във форума.

Водещата Елена Петрова е известна актриса, снимала първата си роля в киното само на 15 години. Сред най-успешните й роли са тези в "Граница", "Козият рог", "Завръщане в Йерусалим". На 18 години печели международната награда "Златния орел" за ролята на Мария в "Козия рог". На театралната сцена прави силни роли в "Любовници", "Дванайсета нощ" и "Железният светилник". Позната е и като водеща на "Попрок ритъм" на Канал 1.

Партньорът и на екрана ще бъде Димитър Павлов, който е един от най-популярните радио и телевизионни водещи. Завършил е НАТФИЗ, специалност "Публична реч". Зад гърба си има предавания като "Десетте най", "Това го знае всяко хлапе" и две издания на "Форт Бояр". Кариерата си започва като водещ на новинарска емисия по Евроком и водещ на сутрешен блок на Ретро радио.

Dancing Stars е по лиценз на световноизвестния формат на BBC Worldwide - Dancing With the Stars. Това е една от най-популярните и най-успешните шоупрограми в света, в която звезди от различни области се представят в необичайно за тях амплоа - да танцуват, заедно с професионалисти. Шоуто има издания в повече от 30 държави по цял свят - от България до Белгия, от Италия до Индия и от Америка до Австралия. Оригиналната версия на Dancing Stars започва да се излъчва през 2004 г.

Клаудия Дансър, вицепрезидент в BBC за Европа, Близкия  изток и Азия, сподели специално за второто българско издание на Dancing Stars: "Доволна съм, че bTV ще осъществят втори сезон на международния хит Dancing with the Stars. Това шоу е много повече от един формат, то е танцувален феномен и е идеалното предаване, което повдига настроението и забавлява зрителите в настоящия икономически климат. То обединява шоуто и блясъка със състезателната атмосфера на звездната битка за спечелването на титлата. Затова не е изненада, че миналата година шоуто беше обявено за най-популярното забавно шоу. Аз съм сигурна, че следващият сезон, ще докаже отново това на зрителите на bTV".

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !