Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Ники Кънчев се завръща с "Големият кеш"

отпечатай новината

28.09.2009 13:20 | Видян 6386 пъти

Ники Кънчев се завръща с

Стартира викторината "Големият кеш", която дава възможност на всеки да спечели чрез знанията си много пари, като изпрати SMS на кратък номер 500 за трите мобилни оператора.

Всеки ден "Големият кеш" дава по една награда от 15 000 лв., а печелившият се обявява всеки ден на живо в ефира на Нова ТВ от 17.25 часа. Водещ на " Големият кеш" е Ники Кънчев, който до края на годината ще раздаде над 2,6 милиона лева на участниците, отговоряли вярно на въпроси със sms.

Във викторината "Големият кеш" знанията си може да изпита всеки притежател на мобилен телефон, навършил 18 години. Участието започва с изпращане на sms на кратък номер 500 за трите мобилни оператора - Мобилтел, Глобул и Виваком.

Участникът получава въпрос с два възможни отговора. Верният отговор само на един въпрос дава право на участие в ежедневния жребий, който се тегли наживо в ефира на Нова ТВ, всеки ден от 17.25 часа. Така се определя участникът, който ще има възможност на следващия ден да гостува в ефир на Ники Кънчев и да получи награда от 15 000 лева. С всеки следващ правилен отговор от SMS викторината участникът трупа точки, с които участва в надпреварата на знаещите за седмичната награда от 30 000 лева, за спечелилия най-много точки.

В края на всеки месец, Ники Кънчев ще даде 100 000 лева, на един от участниците отговорили правилно на 5 въпроса. В навечерието на Коледа един участник ще получи от Ники Кънчев половин милион лева, най-голямата награда давана някога от игра в българския телевизионен ефир.

Първият, спечелил 15 000 лв. от викторината бе Виктор Лазаров от София. Той е и първият от десетки участници в "Големия Кеш", на които предстои да станат по-богати още преди Коледа.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !