Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Извънредни елиминации във VIP Dance

отпечатай новината

29.09.2009 13:20 | Видян 5143 пъти | Гласували 1

Извънредни елиминации във VIP Dance

В извънредно предаване в неделя от 20 часа зрителите на Нова телевизия ще решат кой от новосформираните отбори на Мира Добрева и на Милен Цветков ще остане във VIP Dance. След като отборът на двамата журналисти се разпадна и му бяха спестени елиминациите, то тази неделя, заедно с новите си танцувални половинки, Мира и Милен ще се изправят един срещу друг в директен сблъсък.

В отбора на Мира Добрева танцуват Мишо Шамара, Лили Величкова и Гош, а в отбора на Милен Цветков е избраната му от зрителите партньорка Зара, както и професионалистите от отпадналия отбор на Сашка Васева и Мон Дьо - Димитрина Русева и Лъчезар Тодоров.

Новите два отбора тази седмица не участват в танцувалната надпревара, а готвят по три танца, които ще покажат в неделя.

В отбора си се завърна Йордан Йовчев, но за сметка на това Ива Софиянска  отсъства от дансинга заради постъпването й в болница. На нейно място зрителите видяха сестра й Димана. Журито не беше благосклонно да извини отбора за краткото време, което е имал за подготовка, и даде най-ниската оценка от 21 точки.

Дали отборът на Наско и Ива ще бъде изпратен на елиминации зависи от изпълнението им тази вечер, когато на мястото на Ива ще застане друг представител от семейство Софиянски - най-голямата сестра Елена. В живото предаване половината от отборите ще танцуват хип-хоп, а другите джайв, пише dariknews.bg.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !