Никълъс Кейдж слага край на...

В неотдавнашно интервю за Vanity Fair Никълъс Кейдж...

Памела Андерсън отново се показа без...

По всичко личи, че решението на Памела Андерсън вече да...

Христо Сираков призна за връзката си със Златка

отпечатай новината

29.09.2009 17:45 | Видян 20749 пъти | Гласували 1

Христо Сираков призна за връзката си със Златка

Утре в 20:30 часа е поредното студио „След размяната”. Гостите в студиото на Кали ще дискутират темите за изневярата и дали тя разрушава или укрепва брака, както и темата за златотърсачките и истинските жени. Повод за тези две теми бе вторият епизод от „Размяна на съпруги 2”, в който зрителите видяха размяната на Иванина и Мартин от „Биг  Брадър” с турско семейство от Добрич.

По време на студиото и темата за изневярата, Христо Сираков ще сподели, че е имал връзка със Златка Райкова. „Златка вече е попадала в моите ръце”. Това сериозно ще притесни плеймейтката, която ще заяви, че не е очаквала той да признае връзката им, както и не е знаела, че двамата ще бъдат заедно гости при Кали. Азис от своя страна ще заяви, че е твърдо против изневярата и не би могъл да е с човек, който не му е верен. Неговата теза ще бъде подкрепена и от Златка, но Руслана Попова и Христо Сираков ще защитават другата теза, че изневярата е неизбежна и ако не е разкрита, е в рамките на нормалното.

По време на темата за златотърсачките, Азис ще сподели, че според него Златка "търси мини от диаманти". Опонент на тази теза ще бъде г-н Сираков, който смята, че хората не познават Златка и си вадят грешни изводи, гледайки я от екрана.

Какво още си казаха гостите в студиото, какво си споделиха след тях участниците от епизода на "Размяна на съпруги 2" и в какви отношения са Златка Райкова и Христо Сираков, ще стане ясно утре от 20:30 часа, само по PRO.BG.

„Размяна на съпруги 2” се излъчва вторник и сряда от 20:30 часа, само по PRO.BG.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !