Бeлингам от Реал пожела успех на Б....

Звездата на Реал Мадрид преди идването на Мбапе в...

830К за Гришо от Ролан Гарос, излиза...

Със стигането си до четвъртфинал, първи в неговата...

W.A.S.P. с “огнен” албум в София на 17-ти ноември

отпечатай новината

30.09.2009 14:00 | Видян 2950 пъти

W.A.S.P. с “огнен” албум в София на 17-ти ноември

Доста родни, а и чужди банди са проявили желание и напират за ролята на съпорт банда в концерта на W.A.S.P. в София, който ще се състои на 17-ти ноември в зала “Христо Ботев”. Това разкриха организаторите от ЛАУД КОНСЕРТС /LOUD CONCERTS/, по чиято покана американците ще стъпят в България, но все още не съобщават дали и евентуално кой ще има тази чест. За сега е сигурно, че Blackie и компания ще се вихрят на сцена с размери 15х10м, а концертът им в България ще бъде сред първите в графика на предстоящият им BEAST OF BABYLON TOUR 2009.

Турнето на W.A.S.P. стартира този четвъртък в Москва, а на 17-ти ноември и София ще бъде “превзета от звяра”. Идолите ще представят песните от най-новият си албум – BABYLON (чиято световна премиера предстои на 12-ти октомври),  като няма да пропуснат и емблематичните “Wild Child” , “I Wanna Be Somebody” и още. В интервю по повод излизането на BABYLON, Blackie Lawless казва: “В албума има много огън” – повечето от песните съдържат в заглавието си думата “огън” или “гори”. А преди да тръгне отново на път и да посети за четвърти път феновете си в България, емблематата на W.A.S.P. добавя: “Истинско удоволствие е да се вгледаш в лицата на хората и да видиш в тях искрена радост”.

Организаторите напомнят , че билетите за концерта на W.A.S.P в София на 17-ти ноември се продават ексклузивно в мрежата на Ticketstream.bg и магазините на Office1 Superstor, M-Tel, М-Свят, а вече и в Билетен център в НДК. Цената им е 35лв за билет, а в деня на концерта ще се продават по 45 лв.

 

 

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !