Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Мехмет иска над 10 000 евро от Слави ?

отпечатай новината

03.10.2009 09:00 | Видян 16512 пъти | Гласували 9

Мехмет иска над 10 000 евро от Слави ?

Турският модел и актьор Къванч Татлъту беше спряган последните дни за гост в шоуто Dancing stars 2. Не е тайна, че сериалът вдига рейтинга на bTV до небесата. СЛАВА успя да дочуе, че за да участва в танцувалното шоу, турският модел и актьор е поискал хонорар над 10 000 евро. А дали е така? Официален коментар няма!

Къванч Татлъту, или по-известен у нас като Мехмет от хитовия сериал Перла, ще пристигне в София на 11 декември. Красавецът ще бъде специален гост на 22-то издание на световния конкурс за професионални фотомодели BEST MODEL OF THE WORLD 2009. 

Освен като носител на титлата Най-добър модел в света за 2002 година той ще бъде и оценител на кандидат-миските в конкурса. Името на Татлъту изгрява именно на финала на същия този конкурс преди 7 години в Истанбул.

Сагата Перла разби всички тв рекорди по гледаемост. Сериалът разказва за невъзможната любов между богаташа Мехмет и бедната селска девойка Инджи. Мехмет е изгубил голямата си любов при автомобилна злополука. Инджи се омъжва за него, след като дядо му Фикри уговаря този брак. Основният й враг е свекървата Шереф, която я смята за недостойна съпруга. Сагата се снима в продължение на две години. Гледана е от над 85 милиона зрители в целия Арабски свят. Според туристическите агенции интересът към Турция се е увеличил в пъти след излъчването на филма.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !