12 години смятали женски хипопотам за...

Женски хипопотам в зоопарка в Осака, Япония, е смятан за...

Венеция започва да събира такса за...

Венеция ще започне да събира такса за еднодневни...

08.08.08 - сватбата на Софи

отпечатай новината

15.02.2008 09:08 | Видян 12203 пъти

08.08.08 - сватбата на Софи

Преди две години Софи Маринова изнанада всички като се прехвърли от таткото на своя син Лоренцо към сина му. В настоящите си отношения бившият съпруг на Софи , която е баща на сегашния й възлюбен - Данчо, й е простил, пише "Експрес".

Подобрихме отношенията си с Петър. "Той е много добър човек и му мина обидата. Аз съм лошата", призна певицата.

Иначе любовта с Данчо цъфтяла. В момента двамата обзавеждали новия си дом в Драгалевци. Плановете за сватба продължават да са в сила и дори вече има нова дата за сватбата. Влюбените решили да встъпят в семейния живот на знаковата дата 08.08.2008 г. Подписване в гражданското няма да има, защото певицата не желае да се обвързва административно.

"Ще бъда с рокля, която си уших миналата година, когато когато пак щях да правя сватба. Този път обаче ще й сложа нещо допълнително против уроки. Ще поканим около 300-400 души. На мен ми се ще празненството да е по-скромно, но Данчо настоява за шум и щур купон", съобщи ромската Лили Иванова.

Миналата година Софи отмени сватбата си, защото продуцентът й и забрани. Маринова се срещна дори с кмета Борисов, за да моли да отворят "Витошка" за коли специално заради сватбената й процесия.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !