Медии вече погребаха Чарлз: Пуснаха...

Редица руски и украински медии публикуваха новината за...

Принцовете Уилям и Хари възхваляват...

Принц Уилям похвали майка си Даяна, покойната принцеса...

Танцуващите модели на Expose Model

отпечатай новината

05.10.2009 16:30 | Видян 8726 пъти | Гласували 1

Танцуващите модели на Expose Model

От няколко седмици България е завладяна от ритъма на танца. Този тип шоу програми са цели две в националния ефир и родните ни знаменитости, между които телевизионни водещи, певци, актьори, бивши художествени състезателки и манекенки се потят по цял ден в тренировъчните зали, за да могат да блеснат пред жури и публика.

Най–танцуващите сред моделите се оказаха лицата на Expose Model Венета Харизанова (Dancing Stars 2) и Зара (VIP Dance).

Венета влезе в шоуто още от самото му начало, като за неин партньор продуцентите избраха 27 годишния професионален танцьор Илиан Чакъров. Въпреки трудностите, които имаше в началото, чаровната брюнетка показа снощи на всички как трябва да се играе македонско ширто.

Зара е второто момиче на Expose Model, което ще кърши снага в подобен формат. Тя влезе във VIP Dance няколко седмици след старта на предаването, но още с появата си остави без дъх журито като показа уменията си в шопското хора. Облеклото й също впечатли всички и с това може би спечели симпатиите на телевизионните зрители, които предпочетоха нея и Милен Цветков пред Мира Добрева и Мишо Шамара. Освен с Милен, Зара ще танцува и с бившите професионални партньори на Сашка Васева и Мон Дьо, Дима и Лъчо.

Участието на модели от Expose Model в танцувалните риалити формати не свършват до тук. Мис България 2007 Юлия Юревич е асистентката, която всяка неделна вечер преди финала на Dancing Stars 2 държи в ръцете си новите задачи на участниците.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !