Ергенът отпрати Барбара и Виктория

Състезателката по борба Барбара Иванова и спортният...

Ричард Гиър празнува 100-г. на баща...

Ричард Гиър празнува 100-г. на баща си: Фото на деня

Инквизиторка в TV2

отпечатай новината

15.02.2008 11:33 | Видян 7880 пъти | Гласували 2

Инквизиторка в TV2

Познатата в ролята на инквизиторка от VIP Brother Кристина Патрашкова сменя професията си. И тя отива при Азис. Продуцент ще и бъде Георги Тошев от "Другата България" по BTV. Двамата имат сложни отношения, преминали през различни фази с годините.

На 02 март Кристина Патрашкова започва свое предаване по ТВ2. „Истории с Патрашкова” ще бъде магазинно телевизионно предаване, което ще представя известните хора по нестандартен и различен начин.

Две нови предавания подготвя за зрителите си ТВ2 от месец март. „Параграф BG” с Георги Любенов, което ще се излъчва на живо всяка събота от 12:00 часа и „Истории с Патрашкова”, което ще се излъчва всяка неделя от 17:30 часа. Отговорен редактор и продуцент на „Истории” е Георги Тошев. В неделния ден зрителите на ТВ2 ще могат да видят необичайни истории за известните, поднесени по нестандартен начин. Автор и водещ на предаването е Кристина Патрашкова, която до скоро оглавяваше културния отдел на вестник „24 часа”. “В предаването ще представяме любопитни истории, с коментари, сблъсък на различни гледни точки, конфликти, културни и лайф стайл събития, ъндърграунд, отвъд политиката, неочаквана гледна точка към известните личности и събития”, обяснява Кристина Патрашкова. „Ще имаме постоянни рубрики, снимани в стила на документалните филми, които ще разкриват неподозирани истини за популярни личности и ще се дискутират нетрадиционни истории, които вълнуват обществото”, допълва Георги Тошев.

„Истории с Патрашкова” е поредното ново предаване в ефира на ТВ2. Стремежът на телевизията, на този етап, е да наблегне на своята програма през уикенда. „През месец март ще започнем да излъчваме по 12 часа оригинална програма през събота и неделя, без повторения. Първоначално бяхме планували такова развитие чак през май месец, но бързата скорост, с която се развиваме и желанието на зрителите ни за още и още ни кара да ускорим процеса. А и по последни данни сме най-бързо развилата се телевизия в България, което ни задължава да не се отпускаме”, коментира Борислав Чучков, програмен директор на ТВ2.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !