Гришо качи секси французойка в...

Григор Димитров си тръгна от парти в Монте Карло, където...

Шолц увери китайски студенти, че не...

Германският канцлер Олаф Шолц увери днес китайски...

Ани Салич комшийка на Азис

отпечатай новината

16.02.2008 09:00 | Видян 32609 пъти | Гласували 3

Ани Салич комшийка на Азис

Навремето в София имаше жк Червена звезда. Появи се нов жилищен комплекс – ТВ звезда. Няколко от най-известните лица от екрана в България живеят буквално на метри едно от друго на булеварда с името на нашата страна – България.
Ани Салич и Азис имат няколко общи неща – буквата, наднорменото тегло и липсата на вкус. От неотдавна към тези прилики може да се добави и адресната регистрация. Новинарката на бТВ и символът на ТВ2 са съседи. Обитават твърде близки блокове на бул. България. И двата кондоминиума се намират срещу местната Билла – първата в двумилионния град.
Истината е, че първа в новоизгрелия жилищен комплекс ТВ звезда се беше заселила Гала. Блондинката от Имаш поща и Пълна промяна, която по паспорт все още носи името на съпруга си и е записана Будева, не може често да бъде забелязана в супермаркета. Разбира се, повече й приляга да пазарува в бутика за сирена и други деликатеси от Европа - Дар от боговете. Заради честите си отбивания там, плевенчанката има дори карта с отстъпка, разказват комшии.
Магазинчето пък се намира в подножието на сградата на бившата съпруга на отнелия със съдебен процес детето на Ирен Онтева плейбой и милионер Христо Сираков. Мария е дала на сданието италианското име Белисимо.
Срещу него, от другата страна на улицата, се простира имотът на банкерката Петя Славова, която е приятелка на Сиракови. Смятаната за най-богата жена в България живее над хотела и офиса си в най-големия апартамент в страната, разпрострял се на над хиляда квадратни метра площ. Входът е направо от асансьора а жилището на богатата и стилна дама, посещавано от СЛАВА, освен с разточителен интериор може да се похвали и с една от най-големите тераси в София, чиито стотици квадратни метри гледат директно към Витоша.

                                                                                                                                Продължи

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !