Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Кристина Агилера: "Обожавам голотата!"

отпечатай новината

13.10.2009 11:15 | Видян 4691 пъти

Кристина Агилера:

Кристина Агилера заяви, че смята голите женски тела за много по-предизвикателни и сексапилни от мъжките, пише Contactmusic.

Изпълнителката на хита "Keeps Gettin' Better", която има 20-месечен син от съпруга си Джордан Братман, предпочитала голотата на собствения си пол, пред тази на противоположния.

"Мисля, че жените носят в себе си много повече сексуална енергия. Аз съм изцяло хетеросексуална, обичам мъжа си и нещата, които правим заедно.

Но честно казано смятам, че едно голо женско тяло е с пъти по красиво и привлекателно от едно мъжко. Ако трябва да избирам кой да гледам съблечен, то определено предпочитам това да са жени. Ние просто сме създадени, за да сме без дрехи.", споделя Кристина пред сп. "Cosmopolitan".

За никого не е тайна, че Агилера е почитателка на голотата, пише lifestyle.bg. Преди време тя сподели за "голите недели", които организират с мъжа й. Тогава тя заяви:

"Обожавам голотата. Когато съм без дрехи се чувствам най-красива и сексапилна. Едно от най-любимите ми неща на света е да си взема гореща вана заедно със съпруга ми. Комбинацията между голите ни тела, ароматните соли и чаша вино е перфектна".

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !