От Кен до Барби: Родриго, който стана...

Родриго, сега известна като Джесика Алвес, е претърпяла...

Ето кои грабнаха статуетките на...

За поредна година на Световния ден на театъра – 27 март,...

Певицата Бони – гост в лайв изданието на „Цената на истината” утре

отпечатай новината

14.10.2009 14:45 | Видян 9845 пъти | Гласували 1

Певицата Бони – гост в лайв изданието на „Цената на истината” утре

Този четвъртък в дискусионното студио на „Цената на истината” специални гости ще бъдат журналистът Иво Инджиев и попфолк изпълнителката Бони. Двамата ще се включат в семейния съвет на живото издание от позицията си на родители. Шоуто ще се опита да отправи полезни съвети към родителите у нас – 10 неща, които никога не трябва да правят по време процеса на израстване и развитие на децата си. Темите, които ще попаднат в центъра на предаването утре вечер, ще бъдат продължение на отделните истории в епизодите от вторник и сряда. Неумението на родителите да показват любовта към децата си, липса на нормален диалог между тях, алкохолизмът в семействата, домашното насилие – са някои от и проблемите, които ще бъдат обсъдени в рамките на лайв изданието. В студиото ще бъдат и героите в „Цената на истината” от тази седмица – Дияна, Мартина и Мария. Общото между тях е, че и трите участнички са имали конфликти и неразбирателства с родителите си.

От този четвъртък шоуто открива рубрика, в която всеки с някакъв нерешен проблем, ще има шанс да разреши своя казус в дискусионното студио. В рубриката ще попадат популярни личности и обикновени хора, обвинени несправедливо, например, или в условия на спор с втора страна. Продуцентите на предаването ще предоставят възможност на желаещите да се явяват пред детектора на лъжата, за да доказват своята невинност.

Участничката в „Цената на истината” в сряда е на 29 години, майка на две деца, разведена е, но в момента отново живее със съпруга си. Мария Арсенова е подложена на психически и физически тормоз от страна на мъжа си, при когото се е върнала заради децата.
 

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !