Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Ивана загърби чалгата

отпечатай новината

15.10.2009 11:10 | Видян 14738 пъти | Гласували 2

Ивана загърби чалгата

Емблемата на чалгата Ивана направи рязък завой от лекия жанр към естрадата с новата си песен "Миг като вечност". Певицата представи в сутрешния блок на bTV вчера видеоклипа към парчето на композитора Владимир Наумов по стихове на поета Георги Константинов и обяви, че в последно време въобще не слуша попфолк.

Гледай новото видео тук!

"В момента се интересувам от всякакъв тип музика, по света се наблюдава тенденция към смесица на различни етноелементи от Индия и други страни", разсъждава Ваня Калудова, както е истинското име на айтозлийката. Спадът на интереса към чалгата Ивана коментира с пресищането от много имена, с криза на идеите, липсата на качествен текст и музика и прекаленото количество певци. Всичко това според нея неминуемо довежда до спад на качеството.

На въпроса защо решава да се обърне към великата балада, позната от изпълнението на Тодор Върбанов, пайнерката споделя, че самата тя е израснала както с българския фолклор, така и с българската поп музика.

"Като се сетих за песни, които имат нужда да се възродят, реших да направя този проект. Дано успея чрез моето изпяване да дам живот на тази великолепна песен, изпята може би преди повече от 20 години", казва Ивана. Тя разкри, че поетът Георги Константинов много държал да чуе нейното изпълнение, да не би тя да промени нещо в текста.

Димитър Рачков и Мария Игнатова играят себе си в новия клип на фолкпримата.

Господарите на ефира Димитър Рачков и Мария Игнатова участват в скъпия клип на режисьора Николай Скерлев срещу хонорар от 10 хилядарки. Ивана се ожали, че е имало сценарий, но влюбените гълъбчета го ударили на слободия и правели каквото си искат по време на снимките, пише "Монитор".

Поне останала идеята тв звездите да покажат един свой ден като двойка. Видеото проследява как Митко дълго нервничи, докато русокосата му половинка бърбори по телефона. Няколко пъти й казва да свършва, а накрая хваща мобилката й я мята на улицата. Двамата си тръгват сърдити, но после тръгват един към друг и се сблъскват на средата на улицата и започват да се целуват.

 

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !