Не съм комарджия, продадох 60...

Не съм комарджия, играл съм само покер и съм спечелил...

Ричард Гиър празнува 100-г. на баща...

Ричард Гиър празнува 100-г. на баща си: Фото на деня

Коцето: Райна ще бъде сред финалистите

отпечатай новината

19.10.2009 17:30 | Видян 25312 пъти | Гласували 3

Коцето: Райна ще бъде сред финалистите

За първи път на елиминациите във "VIP Dance" участва отборът на Райна. През седмицата оценките на журито не бяха благосклонни към Райна и Фахрадин, за сметка на зрителския вот, който бе най-висок в тяхна полза и така безспорно един от най-добрите в танцово отношение отбори продължава участието си във "VIP Dance".
 
Наскоро Константин определи пред Signal.bg представянето на Райна като перфектно: "Тя се справя както винаги перфектно. Който го може, го може. Аз много се радвам, защото това й беше мечта миналата година да участва в "Dancing Stars", но нещо се получи и не можа да участва. Всяко зло за добро, са казали хората. Ето сега нещата са още по-добре и показва какво може. Все пак аз съм я учил на танци. Аз съм изключително добър танцьор. Освен това шоу, заедно правим големи неща" - казва с усмивка изпълнителят на хита "А-у".
 
Коцето е убеден, че неговата половинка ще е сред финалистите. Според запознати, Коцето и Райна отдавна не са заедно, но щом им харесва да твърдят друго... няма проблем. Певецът казва още "Аз съм 100% сигурен, че Райна ще бъде сред финалистите. Аз ако знам, че няма да е там, въобще нямаше да я пускам", казва Константин.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !