Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Стефка Костадинова гостува на „Търси се...” тази неделя

отпечатай новината

18.02.2008 15:44 | Видян 6931 пъти

Стефка Костадинова гостува на „Търси се...” тази неделя

Председателят на БОК и световна и олимпийска шампионка Стефка Костадинова ще бъде гост в новото издание на токшоуто „Търси се...”, което ще се излъчи на 24 февруари, неделя, от 15.00 часа. Както във всяко предаване досега, водещите Миглена Димчева и Нели Хаджийска няма да изневерят на стила си и ще разкрият любопитни подробности от личния живот на най-успялата българска спортистка.

Най-голямата изненада за Стефка ще бъде неочакваната среща с двамата й съпрузи. Бившият й мъж и нейн треньор - Николай Петров, с когото имат син, ще сподели съкровени мисли за живота си със спортистката и причините за тяхната раздяла. Николай Попвасилев, за когото Стефка Костадинова се омъжи след 9-годишна връзка, няма да скрие огромното си желание да имат дете и да построят нов дом. Зрителите ще видят и кадри от пищната сватба на двамата влюбени.

Кулминацията за Стефка Костадинова обаче ще бъде срещата й с още един важен мъж в живота й. Това е нейният баща Георги Айгърски, който напуска семейството, още когато тя е дете. Какво ще си признаят двамата един на друг – зрителите ще разберат единствено в „Търси се...”.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !