Михалис Хаджиянис идва с най-големите...

Суперзведата на гръцката музика излиза на сцената на...

Тенденция 2024: Тези дамски чанти ще...

Чантите са не просто аксесоари, те са основна част от...

Бътън няма търпение да прави секс с любимата си Джесика

отпечатай новината

21.10.2009 13:50 | Видян 4312 пъти

Бътън няма търпение да прави секс с любимата си Джесика

Новоизлюпеният световен шампион във Формула 1 Дженсън Бътън ще трябва да почака за "пол-позишън" при приятелката си Джесика Мичибата съобщи sportal.bg.

Британският пилот разля шампанското за титлата в неделя, но бе принуден да отложи празненствата с любимата си, тъй като тя е по работа в Япония. Похотливият Дженсън, който си самоналожи забрана за секс преди Гран При на Бразилия, умолявал зашеметяващия модел на бельо да хване самолета за родината му, където двамата да се усамотят романтично.

Джесика обаче го отрязала, като му казала, че първо трябва да завърши фотосесията, в която участва.

Това означава, че 29-годишният Бътън ще трябва да почака до петък, за да "превключи на скорост" с гаджето, което днес навършва 25. Дотогава британецът ще се забавлява със своите фенове на Острова.

Днес Дженсън Бътън ще раздава автографи в търговския център "Блуотър" в Кент, където заедно с английската соул, R&B и блус певица Джос Стоун ще подкара макет на болида си.

Шампионът се прибра у дома от Бразилия миналата нощ с частен самолет, нает от съотборника му Рубенс Барикело - човека, който той победи в спора за титлата. Бътън се надяваше, че Джесика ще го чака на летището, след като той не й позволи да го придружи до Сао Пауло с обяснението, че желанието му е да се концентрира изцяло върху състезанието, а нейното присъствие само би го разсейвало.

"На Джесика й е малко криво, че не е била с мен в Бразилия да ме види как ставам световен шампион, но тя разбира ситуацията. Казах й: "Хайде скъпа, зарежи работата, искам да те видя сега. Но тя не може просто така да обърне гръб на професионалните си ангажименти. Така че ще се видим в петък. Нямам търпение да отидем на почивка в Дубай", заяви Бътън пред "Сън".

Вчера влюбените гълъбчета си размениха съобщения чрез социалната мрежа "Туитър", където Джесика написа. "Това е най-прекрасният подарък за рожден ден, който някога съм получавала! Обичам те." Отборът на Браун GP празнува титлата цялата нощ в неделя. "Беше хубаво да се съберем с момчетата, но аз останах само 45 минути на купона. Чувствах се много уморен и исках да се усамотя за известно време", призна Бътън.

Преди това той посвети титлата си във Формула 1 на своята нежна половинка. "Искам да благодаря на моето семейство и на приятелката ми Джесика. Обичам те толкова много, това е за теб", каза развълнувано британският пилот, който с чувство за хумор добави, че му е било трудно да заспива в Бразилия без своята очарователна любима: "В събота вечерта дори помолих момчетата от отбора да останат при мен, но те не пожелаха."

Отсъствието на Джесика Мичибата изненада медиите по света, тъй като тя неотлъчно следваше Бътън по петите почти през цялата година. Освен това преди няколко седмици британският пилот разкри, че именно екзотичната красавица е разковничето на успехите му. И по точно масажите, които тя прави на краката му по време на състезателните уикенди...

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !