Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Скандал между Деница от Plastic dreams и модния сайт SofiaStreetStyle

отпечатай новината

27.10.2009 10:00 | Видян 8562 пъти | Гласували 1

Скандал между Деница от Plastic dreams и модния сайт SofiaStreetStyle

През изминалата седмица Дени беше на среща с дизайнерите от SV Fashion studio и пробваше новите модели, които специално бяха направили за нея и предстоящия й видеоклип. Там бе засечена от фотографът на ViewSofia. Той от своя страна й направил мини фотосесия,  която да бъде публикувана в модния сайт. В последствие фотографът предоставил кадрите на изпълнителката и й дал правото да бъдат използвани. 

Няколко дни след това в медиите се появява информация плюс въпросните снимки, че Деница е станала новото лице на SV Fashion studio. От редакцията на SofiaStreetStyle моментално потърсили дизайнерите и с не добър тон поискали обяснение. По-късно през деня с още по-вулгарен изказ се свързват и с Деница, от която се изисква да бъде поправена информацията в медиите, че снимките са собственост на ViewSofia. Разбира се, тя и нейният екип от реагират на момента и грешката е поправена. При което в техния сайт излиза информация, че снимките „изтичат”.В поредния телефонен разговор между Дени и грубата дамата от SofiaStreetStyle става ясно, че освен това кадрите трябва да бъдат заплатени.

„Смятам, че цялата случка е доста грозна. Неуважителното поведение на дамата и написаното в сайта на SofiaStreetStyle, ме обижда, а заплахите за това, че ако не заплатя 100 лева за двете снимките ще ме осъди е смешно и елемнтарно...”-сподели Дени.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !