На 1-и май започва Националният...

И този май на голям екран ще бъдат показани всички...

В новата реалност в Темата на NOVA

Как изкуственият интелект ни променя? Как влияе върху...

Кейт Мос показа закръглени форми

отпечатай новината

29.10.2009 10:15 | Видян 4738 пъти

Кейт Мос показа закръглени форми

Кейт Мос демонстрира закръглени форми при представянето на най-новата си колекция за Топшоп, промяна, която със сигурност би се харесала на приятеля й Джейми Хинс, съобщи dariknews.bg.

Неотдавна 35-годишната топ манекенка разкри, че набъбващият й бюст се дължи на напредването на възрастта. Тя призна, че едва наскоро започнала да носи сутиен след като през цялата си кариера на модел нямала никаква нужда от него, информира БГНЕС.

Новата колекция на манекенката, включваща любими елементи от гардероба й, се очаква да предизвика обичайната истерия сред тийнейджърките, които отчаяно искат да подражават на своя идол. Кейт обаче не е съгласна и твърди, че звездният й статут няма нищо общо с успеха на колекцията й. "Не смятам, че хората купуват тези неща, защото искат да изглеждат като мен. Те ги купуват, защото знаят, че имам принос в тях и че наистина имам знания за модата и за подходящите за носене дрехи", заяви тя пред сп. "The Observer's Woman".

Колекцията на Мос, Коледа 2009 е вдъхновена от традиционните японски и китайски стилове и техники. На много от тях са изобразени бамбук, лотуси, фойерверки, а други са издържани в източен стил с ръкави във формата на камбана. Манекенката е прибавила и бельо в новата си колекция, включително триъгълен сутиен и копринена пижама с флорални мотиви.

 

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !