Смях: Директна връзка от автобуса към...

Смях: Директна връзка от автобуса към метрото.

Да се тревожиш е като да изплащаш...

Да се тревожиш е като да изплащаш дълг, който всъщност...

Бийтълмания

отпечатай новината

30.10.2009 16:00 | Видян 4013 пъти

Бийтълмания

Групарка, която е имала достъп до светая светих на "Бийтълс" и "Ролинг стоунс", написа мемоари, в които разкрива тайни за епикурейския живот на певците, съобщи в. "Дейли телеграф", цитиран от БТА.

62-годишната Крис О Дел хроникира годините си, през които се е навъртала край рокаджиите, в мемоарите си, озаглавени "Miss O Dell: My Hard Days and Long Nights with the Beatles, the Stones, Bob Dylan, Eric Clapton, and the Women They Loved.

Авторката описвала в дневници младостта си, но започнала да пише автобиографията си чак след смъртта на Джордж Харисън през 2001 г.

Крис пише, че животът й край британските рокмузиканти е бил сякаш някой й е дал ключовете за "Дисниленд".

Тя е имала любовни връзки с Мик Джагър, Ринго Стар и Боб Дилън през 60-те и 70-те години, докато е работела като личен асистент в музикалния бизнес.

Била снимана върху задната корица на албума на "Ролинг стоунс" "Exile on Main Street". Тя е обезсмъртена в песента на Джордж Харисън "Miss O Dell" и освен това е пяла беквокалите в "Хей Джуд".

Крис влязла в музикалния свят на 20-годишна възраст. Пристигнала в Лондон от дома си в Тусон, Аризона, със 100 долара в джоба си. В разгара на бийтълманията американката си намерила работа като чиновничка в звукозаписната компания "Епъл рекърдс", създадена от "Бийтълс" през 1968 г.

Месеци по-късно тя толкова се сприятелила с Джордж Харисън и жена му Пати Бойд, че заживяла с тях в дома им.

След разпадането на "Бийтълс" Крис станала личен асистент на "Ролинг стоунс" и ги придружила в турнето им през 1972 г. Оттогава датира и връзката й с Мик Джагър. Две години по-късно я наели като мениджър на турнетата на Боб Дилън и тогава започнала връзка с него.

Американката има два брака. Тя твърди, че Ринго Стар, връзката й с когото продължила три месеца, е дал благословията си за автобиографията й при условие, че "казва истината".

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !