Отличникът на Hell’s Kitchen бе...

Самопровъзгласилият се за цар на равиолите Кирил се...

Стефан Вълдобрев и Обичайните...

Осем града и нов албум с единайсет нови песни...

Андреа впечатли Дони

отпечатай новината

01.11.2009 09:00 | Видян 15146 пъти

Андреа впечатли Дони

Вчера Андреа гостува в комедийното шоу на Дони - "Дони тайм", което е част от предаването на Иван и Андрей - "Станция Нова".

Водещият се бе подготвил добре за гостуването на певицата. За целта се той се бе информирал за биографията и роднините на звездата. Именно родословното дърво на Андреа впечатли много Дони. Едната баба на блондинката е бивша балерина, прабаба u пък е бивш цигулар, а прадядо u е бил дългогодишен диригент на хор "Кавал". Другата прабаба на звездата е била солистка в театър "Ренесанс", съобщи signal.bg.

Андреа сподели, че преди да започне да пее попфолк е била на път да издаде поп албум, но според нея попфолкът е по-проспериращият жанр и това е причината тя се насочи към него.

Певицата, която е бивш модел сподели, че в България като манекенка не можеш да постигнеш нищо, единственото, което можеш да научиш е как да позираш и да се движиш.

Андреа каза, че в момента със "Sahara" подготвят албума си, като половината песни вече са записани. В момента целта на групата е да успее в чужбина.

В края на предаването видяхме и клипът на "Моята порода", а Дони и Сашо Дойнов танцуваха пред Андреа.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !