Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Мъж на годината 2009

отпечатай новината

02.11.2009 18:00 | Видян 6234 пъти | Гласували 2

Мъж на годината 2009

Световният шампион по бокс Детелин Далаклиев, капитанът на националния отбор по футбол Димитър Бербатов и вицепремиерът и министър на вътрешните работи Цветан Цветанов са номинираните за Мъж на годината. Имената им са изброени по азбучен ред, а кой от тях ще оглави класацията определят посетителите на сайтa http://manoftheyear.bg/2009/.

Гласуването продължава до 26 ноември. Почти през цялото време ще може да се следи каква е временната позиция на всеки един от тримата номинирани. Тя ще се обновява през 7 дни. 4 дни преди крайния срок за гласуването позициите ще се нулират. От 23 ноември никой няма да знае кой е временният водач в класацията.

За да бъдат ограничени многократните гласувания от един компютър, системата приема само по един глас от един e-mail. Общите условия можете да прочете, след като натиснете бутона "гласувай", намиращ се под снимките на тримата номинирани мъже.

Събралият най-много гласове от тях ще бъде Мъж на годината 2009. Победителят ще бъде обявен в началото на декември на церемония в столичния Модерен театър, която ще се излъчва по PRO BG.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !