Любимката на шеф Ангелов си тръгна от...

Любимката на шеф Виктор Ангелов - Симона, по-известна...

Съдебен спор върна Нана Гладуиш в...

Уникалният за българския телевизионен ефир формат...

Мира Добрева - жертва на предателство

отпечатай новината

03.11.2009 09:15 | Видян 15797 пъти | Гласували 3

Мира Добрева - жертва на предателство

В новия брой на сп. Максимум Мира Добрева сподели за най-тежките предателства, с които се е сблъскала.

"Най-много ме е боляло от предателството на колежка журналистка, работеща в бТВ... С нея бяхме много близки приятелки и затова приемам това предателство като най-жестокото. През всичките тези години, докато бяхме заедно, чисто по женски усещах, че нещо не е наред. А в периода, в който тя имаше нужда от мен, аз дори й готвех... Бяхме заедно на вечеря през лятото. Беше с дълга рокля, с каквато бях и аз, може би нейната беше по-скъпа. Бях ходила на фризьор, аз нямах време, защото съм с две деца. Имаше по-скъпо бижу от моето... Но осъзнах, че тя не може да ме преглътне. През цялото време се държеше изключително арогантно и злобно, може би целта й беше да ме унижи пред останалите момичета в компанията. Не съм виновна, че изглеждам така. Не съм виновна, че след раждането съм отслабнала с 28 кг. На следващия ден получих sms от нея: "В крайна сметка ние сме от различни светове, нека всяка да остане в своя." ... Сигурно си е мислела, че следкато напуснах Канал 1 и родих, ще стана просто една домакиня. Тя има непоносимост към това,  което аз имам" - пределно откровена е Мира.

В интервюто тя заявява също, че и тя е предавала своя приятелка. Тя искала да забременее и не се зарадвала, когато Мира й съобщила, че е бременна със сина си.
"Тогава аз постъпих ужасно, като я помолих да не се виждаме повече" - казва Мира.
За Милен Цветков тя заявява, че не би искала повече животът да я срещне с този човек, а за Люба Кулезич: "Бях изумена, когато зад кулисите на VIP Dance ми подхвърли: Толкова си перфектна, че чак ме отвращаваш. За мен това е чиста проба женска завист."

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !