Ето всички жени на Брад Пит, стартира...

Мнозина смятат, че връзките на Брад Пит започват с...

Евро си показа доматите

Катето Евро показа реколтата от домати от домашната си...

Торнадо вилня в Sin City

отпечатай новината

05.11.2009 09:15 | Видян 5970 пъти | Гласували 1

Торнадо вилня в Sin City

Истинско торнадо от емоции се разрази вчера вечерта в обновения
фолк клуб “Help” – денс-център Sin City. Оцеляха най-големите купонджии, на които Тони Стораро, Теодора, Ерик, Вероника и Славена за пореден път доказаха, че знаят как се прави истинско шоу.

Мега концертът на Diapason Records започна в 1.00 часа след полунощ с „Царете на купона” и русата фурия Славена. След нея на сцената се качи Вероника, която показа на всички кой е „Шампиона на купона”. След това дойде ред и на Ерик, който недвусмислено предупреди мъжете да пазят жените си от него, особено ако са руси.

Примата на Diapason Records – Теодора, качи всички купонджии по масите и няколко пъти бе викана на бис. „Ваш”та маса” и „Клюката позната” „взривиха” настроението и „загряха” до червено присъстващите, като още повече ги разгорещиха за появата на Тони Стораро. Изненадата наистина си заслужаваше, защото Човекът-глас за първи път заби на живо с оркестър Best Band, с който ще се изявява отсега нататък при своите участия. Невероятният микс от песни тотално отвя всички задръжки и купонът, естествено, бе на max до малките часове на нощта.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !