Бащата и братът на Ергенката Надежда...

Бащата на Надежда Вишева, която стана финалистка в...

Отиде си най-старата жена в Гърция,...

Най-възрастната жена в Гърция е починала на 119-годишна...

Торнадо вилня в Sin City

отпечатай новината

05.11.2009 09:15 | Видян 6734 пъти | Гласували 1

Торнадо вилня в Sin City

Истинско торнадо от емоции се разрази вчера вечерта в обновения
фолк клуб “Help” – денс-център Sin City. Оцеляха най-големите купонджии, на които Тони Стораро, Теодора, Ерик, Вероника и Славена за пореден път доказаха, че знаят как се прави истинско шоу.

Мега концертът на Diapason Records започна в 1.00 часа след полунощ с „Царете на купона” и русата фурия Славена. След нея на сцената се качи Вероника, която показа на всички кой е „Шампиона на купона”. След това дойде ред и на Ерик, който недвусмислено предупреди мъжете да пазят жените си от него, особено ако са руси.

Примата на Diapason Records – Теодора, качи всички купонджии по масите и няколко пъти бе викана на бис. „Ваш”та маса” и „Клюката позната” „взривиха” настроението и „загряха” до червено присъстващите, като още повече ги разгорещиха за появата на Тони Стораро. Изненадата наистина си заслужаваше, защото Човекът-глас за първи път заби на живо с оркестър Best Band, с който ще се изявява отсега нататък при своите участия. Невероятният микс от песни тотално отвя всички задръжки и купонът, естествено, бе на max до малките часове на нощта.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !