Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

5-метров огън и огромно куче в клипа на Ивена

отпечатай новината

10.11.2009 11:45 | Видян 6250 пъти

5-метров огън и огромно куче в клипа на Ивена

Новият видеоклип на Ивена – “Като кученце” вече е факт и този път огнената певица не изневерява на стила си да провокира с интересни визии и скандален сюжет.

Главни действащи лица в лентата, режисирана отново от сръбския топ режисьор Деан Миличевич, са Ивена, балетът й, мускулест мъж и  огромно куче. Певицата влиза в ролята на съветничка, която поучава своята приятелка как да се държи с мъжете, за да не страда след това.

Самото заглавие “Като кученце” предполагало участието на четириного животно в клипа. Но режисьорът и екипът му положили доста усилия да убедят Ивена да го приеме, защото се оказало, че тя има страх от големи животни.

“От малка още изпитвам ужас от огромни животни и дори за да го преодолея преди време започнах да практикувам конна езда. Смелостта ми през годините достигна до това да си взема вкъщи малко териерче и сега като видях на снимачната площадка Хектор, просто изпаднах в шок. Наложи се да направим доста дубли, докато най-накрая се осмеля да го погаля и изпълня режисьорската задача – да съм близка с него. А Хектор беше наистина едно добро и мило животно.”, споделя певицата на “Ара мюзик”.

И преодоляла уплахата от животното, Ивена била изправена пред ново предизвикателство от страна на Деан Миличевич.

“Поставиха ме на една платформа на височина 2 метра. И казаха, че зад мен ще запалят голям огън и ще ме снимат на неговия фон. Трябвало да се действа бързо, за да уловят точно огнените искри. Аз да си лежа и да пея, а те ще се погрижат за другото!”, разказва изпълнителката. “Но когато огънят лумна, аз усещах ужасна топлина и само се молех да не стане някой фал и да се запаля. После разбрах, че огънят е достигнал цели 5 метра височина. Толкова “страховит” клип досега не съм имала. За щастие всичко мина без инциденти и кадрите са много ефектни. Благодаря на Деан Миличевич. Обещавам и занапред да му се доверявам, защото идеите му са уникални!”, не крие удовлетворението си Ивена.

Визиите на певицата са модерни и сексапилни благодарение и на модна къща “Енигма”, която предоставя оригинални кожени тоалети.

В интернет пространството видеоклипът вече бележи рекорден брой гледания, а определението за него е “отново скандален в стил Ивена”. Песента “Като кученце” е по музика и аранжимент на балканския хитмейкър Оцко, а текстът е на Теньо Гогов и се очертава като хит на есен 2009г.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !