Аз съм във Фейсбук само защото се...

"Аз съм във Фейсбук само защото се нуждая от...

Министър в оставка замина...

Министърът на командировките, както наричат...

Юлия Юревич и Блага Митева обличат новите рокли на Астела Ателие

отпечатай новината

11.11.2009 14:00 | Видян 11086 пъти

Юлия Юревич и Блага Митева обличат новите рокли на Астела Ателие

В очакване на най-бляскавите празнични дни в годината творческият директор на Астела Ателие Аля Милушева остана вярна на стила си и представи нова приказка за лукса. Защото да посрещнем Коледа и Новата година в най-разкошният си външен вид е послание, което отправяме както към бъдещето, така и към себе си с ясното пожелание за по-успешни и светли дни.               

Колекцията отразява стремежът на топ дизайнера да представи най-актуалните тенденции от изминалата година и най-интересните от предстоящия сезон. С типичния за Астела Ателие почерк, роклите интерпретират усещането за лекота и стил в официалното облекло по нов и вълнуващ начин.  Вдъхновението идва от ефирните материи, които позволяват на дизайнера да създаде тоалети, нежни като крила на пеперуда. Ефектът е поразителен - жените имат шанс да преоткрият свежестта на живота, окрилени от нежността на коприната и свободата на движенията си.      

Моделите от новата Haute Couture колекция оживяват в класическа фотосесия и снимки за лимитирана серия каталози с подписа на корифеите  в модния бранш. За снимките на колекцията в Резиденция „Лозенец” специално от Лондон пристига един от топ моделите на България Блага Митева. Заедно с Мис България 2007 - Юлия Юревич, топ манекенките се преобразяват в модерни принцеси с помощта на коафьорското майсторство на студио „Фетиш” и виртуозната камера на Дилян Марков.  

В духа на световните модни тенденции луксът е приглушен и деликатен. Ексклузивните материи и детайли са „прикрити” под фин и елегантен френски шифон.  Новото измерение се разкрива от мулажни техники, които изграждат обем и от най-ефирните копринени материи. Роклите в новия сезон не падат тежко към земята, а деликатно и нежно обгръщат фигурата. Резултатът е една ярка, вълнуваща колекция от модели, която блести в цветовете на сапфир, мента, касис, корал и фуксия.                                                
Новата Haute Couture линия на Астела Ателие започва с елегантни малки рокли с волани и набори, декорации с пера, метални мъниста и кристали. При по-късите дължини вниманието към детайла е прецизно до съвършенство. Всеки шев, всеки набор и всяка декорация насищат малката форма с голямо съдържание. Кулминацията на колекцията идва с разкошните дълги рокли, при които е сътворен лек обем в пищна форма . Актуалната тенденция налага създаване на богати рокли не от тежки текстили, кринолини и подплати, а с помощта на сложни ръчни техники, използващи най-ефирните материи. В колекцията откриваме и иновативни решения за обем от ръчно бродирана органза, жоржет, шифон, и сатен.  От класически до по-авангардни и екстравагантни, малките и големи рокли впечатляват с наситени и свежи тонове. В някои от моделите е интерпретиран стилният тренд на този сезон - ярки цветове като фуксия в съчетание с класическо черно.    

Дългата рокля на Астела Ателие блести с дискретен и ненатрапчив разкош. Ефектни платове с нишки от благородни метали, дантели и кристали са „облечени” и тайнствено надничат изпод копринени материи. Моделите са по-често едноцветни, което позволява използването на аксесоари и допълнително стимулира индивидуалният избор на щрихи завършващи цялостната визия.                                        
Жената избрала тоалет на Астела Ателие провокира с неповторимо присъствие и безкомпромисен стил. По традиция Астела Ателие се грижи за всеки детайл, като предлага на изисканите жени цялостни стайлинг решения, с внимание и към най-малката подробност.  За финалните елементи на една безупречна визия  ще се погрижат стайлинг консултантите на Астела Ателие, които по традиция предлагат най-изисканите решения, съобразени изцяло с конкретния специален повод. Изискана коледна вечеря, новогодишен прием, личен празник или абитуриенски бал – всеки важен момент от Вашият живот заслужава най-доброто Ви представяне.                                       

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !