Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Акага с юбилей и концерт

отпечатай новината

09.11.2007 16:45 | Видян 3183 пъти

Акага с юбилей и концерт

Група Акага ще отпразнува 15-годишния си юбилей с концерт в Зала 1 на НДК на 28 ноември. Любо (TE), Орлин (Каффе), Дичо, Дими (Сленг) и Орлин Горанов ще са главните участници в музикалния купон.
Специално за концерта българските поп звезди подготвят нови аранжименти на големите си хитове и кавър версии на популяни български песни. Естествено главната роля в изготвянето на аранжиментите е на Акага. Изключителните музиканти нямат търпение да зарадват родните фенове с голямо шоу по случай 15-годишнината си. Идеята хрумва на  Краси Куртев, басист и вокалист в групата по време на поредното дълго турне в чужбина. След няколко телефонни разговора вокалният състав също е уточнен – Любо, Орлин Горанов, Дичо, Орлин Павлов и Дими веднага откликват на идеята.
Изпълненията ще са изцяло наживо, а тъй като музикалното шоу ще се проведе малко преди Коледа, една от песните ще бъде посветена на големия християнски празник. Организаторите и участниците гарантират невероятна емоция за меломаните и почитателите на българската музика.
Цените на билетите за концерта са от 7 до 15 лв., в продажба са пуснати и ограничено количество билети от 20 лв., които са на най-добрите позиции в Зала 1.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !