Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Я-я си търси вокалист

отпечатай новината

27.02.2008 09:31 | Видян 2688 пъти

Я-я си търси вокалист

Нашумелият изпълнител реши да смени беквокалистките си с нови. Момичетата ще се присъединят към досегашния състав на  „групата” на Я-Я, в който  влизат  Валери от Кафе и талантливият dj Денис. Търсят  се момичета на възраст между 18 и 25 години с интересен тембър,  музикален опит и добра визия. 

Я-Я има уникален стил и изпълнява само  и единствено авторска музика.  Въпреки сравнително краткото си съществуване Стоян може да се похвали с  много ангажименти и заявен интерес  за частни партита  и  все по-чести  клубни изяви, както в София, така и в провинцията.

Премиерата на Я-Я на  клубна сцена бе на  16 февруари чрез невероятен купон  в препълнения Social Club в София. Същата седмица Я-Я атакува и първата позиция в класацията TOP 50  на MAD TV с дебютното си видео към песента M.A.T.C.
Следващото шоу  на Я-Я е в в клуб  Backstage на 20 март,  пловдивската публика да се готви на 27 март в клуб  Мармалад, а на 4 април можете да го чуете в  The Club, София.
 
В момента Я-Я  подготвя  самостоятелен албум,  който се очаква да излезе на скоро на музикалния пазар. В тавата ще бъдат включени 15 песни. Я-Я сам пише текстовете към албума, а за аранжимента разчита на Ганчев и  Мага.

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !