Медии вече погребаха Чарлз: Пуснаха...

Редица руски и украински медии публикуваха новината за...

Принцовете Уилям и Хари възхваляват...

Принц Уилям похвали майка си Даяна, покойната принцеса...

Камелия: Делим с шефовете

отпечатай новината

01.12.2009 10:15 | Видян 14824 пъти

Камелия: Делим с шефовете

Фолк изпълнителите бодро рапортуват, че редовно плащат данъци. Големите хонорари пък всъщност не са чак толкова баснословни, тъй като процент от пачките отива във фирмите, в които работят фолкаджиите, пише в. "Стандарт".

"Като се казва, че хонорарът на един изпълнител е 6 бона, не си мислете, че той взима всички пари. Част от тях отиват за фирмите, в които работим", обясни пред "Стандарт" Камелия. Фолк дивата е категорична, че и популярните хора като нея трябва да бъдат проверявани, тъй като те са граждани на страната. "Ние не сме с привилегии и ние като другите хора не трябва да крием пари. Аз редовно плащам", отсече Камелия.

Колежката й Рени признава, че също е изрядна към държавата. "Дори се осигурявам на най-високата сума, тъй като получавам майчински", откровена бе Рени, която има две деца.
И Емилия показва завидни финансови познания. "През март винаги попълвам декларация. Преди две-три години имах персонална проверка, при която се оказа, че съм изрядна. Всъщност това, което правят данъчните, е за наше добро", категорична бе фолк изпълнителката.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !